Cea mai periculoasă amantă din Capitală l-a ”făcut” pe fostul soț al Olguței Vasilescu!

Publicat: 20/09/2019 | 23:11

Cea mai periculoasă amantă din Capitală, cu un salariu lunar de 4.000 de euro, a fost evaluată la job. Ovidiu Wlassopol, ex-soțul Olguței Vasilescu, a ”notat-o” cu 3,4! Ferm convinsă că merita mai mult, bruneta nu a stat cu mâinile în sân și a făcut contestație în instanță. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră din procesul intentat de amanta ex-ministrului de Interne. (CITEȘTE ȘI: BĂNICĂ JR. ȘI LAVINIA PREGĂTESC BOTEZUL ANULUI)

UPDATE 13:53 – În urmă cu puțin timp, am fost contactaţi de Ovidiu Wlassopol, care pretinde că nu el a fost cel care a evaluat-o pe cea mai periculoasă amantă, ci că şeful lui direct ar fi făcut asta, cu toate că numele lui se află în dosarul de la instanţă ca şi evaluator.

Amanta ex-ministrului de Interne, care, mai nou, și-ar fi întins năvodul către însuși Hector Bitar, nepotul miliardarului Carlos Silm, a fost evaluată la locul de muncă. Evaluatorul a fost Ovidiu Wlassopol, nimeni altul decât fostul soț al Olguței Vasilescu. Cea mai periculoasă amantă a picat, însă, examenul. A fost notată cu 3,4, un rezultat deloc onorabil. Bruneta a fost ferm convinsă că nu a fost notată cum trebuie și a deschis un proces instituției care o plătește, lunar, cu 4.000 de euro. (NU RATA: TATĂL COPILULUI ANNEI LESKO, PRIMELE ȘI SINGURELE DECLARAȚII DESPRE ”DIVORȚ”)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră din procesul pe care pe care l-a deschis cea mai periculoasă amantă din Capitală și care are ca obiect “conflicte de muncă și asigurări sociale”.

„Dispune anularea fișei de evaluare…”

Potrivit unor surse din mediul judiciar, în urmă cu câteva zile, magistrații de la Tribunalul București, au admis acțiunea formulată de brunetă și au dispus anularea fișei de evaluare profesională pe care o întocmise Ovidiu Wlassopol, fostul soț al Olguței Vasilescu.

”Admite acțiunea, astfel cum a fost formulată. Dispune anularea fișei de evaluare profesională aferentă anului 2017, întocmită de pârâtă pe numele reclamantei. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucuresti – Secția a VIII-a Conflicte de muncă și asigurări sociale. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin intermediul grefei instanței”, se arată în decizia magistraților.

Cea mai periculoasă amantă duce o viață de lux

După această decizie, reprezentații A.S.F au făcut apel. Conform surselor citate, în urmă cu câteva zile, magistrații de la Curtea de Apel București au respins acțiunea A.S.F-ului, iar decizia care a fost luată la fond a rămas definitivă. Concret,  cea mai periculoasă amantă din Capitală a câștigat disputa cu instituția de la care încasează nu mai puțin de 48.000 de euro pe an! Un salariu la care majoritatea românilor pot doar să viseze. (NU RATA: CUMNATA ANTRENORULUI DE LA ”U21” A RENUNȚAT LA DOLIU ȘI…)

Cine este Ovidiu Wlassopol

Ovidiu Wlassopol a fost căsătorit mai bine de 13 ani cu Lia Olguța Vasilescu, iar împreună au un băiețel. Mariajul celor doi s-a destrămat în 2016, iar în prezent Ovidiu Wlassopol lucrează la ASF, în funcția de membru neexecutiv al Consiliului Autorității de Supraveghere Financiară, conform informațiilor din CV-ul său, postat pe site-ul instituției. Ovidiu Wlassopol și-a refăcut viața după despărțirea de fostul ministru al Muncii. S-a însurat cu Andreea, angajată la aceeași instituție în care lucrează și el. (CITEȘTE ȘI: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU UCIGAȘUL ÎN SERIE DE LA SĂPOCA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)