Ce s-a întâmplat cu ucigașul în serie de la Săpoca

Autor:
Publicat: 19/09/2019 | 22:48

În luna august a acestui an, un bărbat internat la Spitalul de Psihiatrie Săpoca s-a trezit în toiul nopții, a pus mâna pe un suport de metal pentru perfuzii și a început să lovească fără milă în colegii de salon. Bilanțul a fost șocant; șase persoane au decedat și șapte au fost grav rănite. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră despre ucigașul în serie care a îngrozit România. (CITEȘTE ȘI: A ÎMPRĂȘTIAT O PUNGĂ CU FECALE ÎN CEL MAI CUNOSCUT CAZINOU DIN ROMÂNIA)

UPDATE/ Ministerul Sănătății a anunțat, în urmă cu puțin timp, că una dintre victimele agresiunii de la Spitalul Sapoca, internate la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon din Capitală, a decedat. Numărul deceselor se ridică, astfel, la șapte. Pacientul avea 74 de ani si suferise o intervenție chirurgicală complexă, iar pe toată perioada tratamentului a fost în stare gravă, intubat, instabil hemodinamic, ventilat mecanic, precizează Ministerul Sănătății. 

Potrivit unor surse D.A.S categoria A, imediat după atacul sângeros în urma căruia șase persoane și-au pierdut viața, Nicolae Lungu, ucigașul în serie de la Săpoca, a fost ”închis” la secția de supraveghere continuă a Spitalului de Psihiatrie, acolo unde este monitorizat 24 din 24 de ore de mai multe cadre medicale și de personalul de pază.

Mai mult decât atât, criminalul care a înspăimântat o țară întreagă a fost audiat de organele legii. Conform surselor citate, bărbatul de 38 de ani care a omorât șase oameni cu un stativ pentru perfuzii a comunicat destul de bine cu procurorii care l-au audiat. (NU RATA: PREZENTATORUL KANAL D ȘI-A ASUMAT PUBLIC RELAȚIA CU ”SORA” LUI CODIN MATICIUC!)

”Bărbatul de 38 de ani nu a părăsit spitalul de când a făcut crimele îngrozitoare. A fost transferat pe secția de supraveghere continuă. E sub observație strictă. E o secție specială a spitalului unde sunt internate persoanele care au un grad ridicat de risc.

A fost anchetat, au venit procurorii și au discutat cu el. A comunicat destul de bine cu aceștia. În momentul atacului a avut o criză, nu cred că a fost conștient de ce a făcut pe moment. Era în delir în momentul atacului”, a declarat o sursă D.A.S, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Criminalul care a îngrozit România, Nicolae Lungu, a fost internat la secția de supraveghere continuă a Spitalului de Psihiatrie Săpoca

Două minute de panică totală la Săpoca!

Două minute. Atât i-a luat bărbatului internat la Spitalul Săpoca să facă 13 victime. La ora 3:30, în puterea nopții, Nicolae Lungu s-a trezit şi a început să lovească sălbatic în colegii de salon. A fugit apoi pe hol şi a continuat atacul în camera vecină. După atacul sângeros, agresorul a spart unul dintre geamurile salonului și a încercat să fugă din unitatea medicală. Bărbatul a fost prins din întâmplare de nişte poliţişti care duceau la camera de gardă un individ violent. (NU RATA: SUPER-OLIMPICA ROMÂNIEI FACE RAVAGII PRIN BUCUREȘTI CU UN I8 DE 100 MII €!)

Criminalul este supravegheat nonstop

Bărbatul mai fusese internat toamna trecută la psihiatrie

Agresorul are 38 de ani şi mai fusese internat toamna trecută la psihiatrie, din cauza dependenţei de alcool. Acum, venise de bună voie să ceară ajutorul medicilor. După două nopţi de internare, însă, a devenit violent.  (NU RATA: ELENA UDREA, APARIȚIE NĂUCITOARE DUPĂ CE A REVENIT DIN COSTA RICA)

„Evenimentul a fost sesizat în jurul orei 3.30 de cadrele medicale de la unitatea din Săpoca. Au semnalat că un bărbat a exercitat violențe asupra unor pacienți. În momentul în care dispeceratul IPJ a încercat să ia legătura cu echipajul, s-a constatat că un alt echipaj era în apropierea unității medicale și a intervenit operativ pentru prinderea agresorului, care încerca să părăsească unitatea medicală”, a explicat Amalia Călugăru, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)