A împrăștiat o pungă cu fecale în cel mai cunoscut cazinou din România! Cum arată + întreaga poveste a ”atentatorului”

Autor: I.D.
Publicat: 18/09/2019 | 23:07

Mega-exclusivitate marca D.A.S! Scene greu de imaginat s-au petrecut în cel mai cunoscut cazinou din România. După ce a pierdut o importantă sumă de bani, un împătimit al jocurilor de noroc, trecut pe blacklist, s-a răzbunat crunt. A împrăștiat o pungă cu fecale în exclusivista sală de jocuri. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, povestea ”atentatorului”, precum și reacția proprietarilor cazinoului. (CITEȘTE ȘI: DIVORȚUL TOAMNEI ÎN ROMÂNIA! MILIONARUL CERE ”RUPEREA” MARIAJULUI CU ANA MARIA!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații uluitoare despre modul în care a acționat un împătimit al jocurilor de noroc după ce a pierdut o sumă importantă într-un vestit cazinou, care se află în incinta unui hotel de 5 stele din București, acolo unde, în urmă cu câțiva ani, Gigi Becali avea biroul. (CITEȘTE ȘI: MOȘTENITORUL IMPERIULUI FERRARI A ATERIZAT ÎN SECRET LA O NUNTĂ LA BUCUREȘTI)

„A împrăștiat rahatul peste tot, pe scaune, pe rulete”

Incidentul șocant a avut loc în urmă cu două zile în luxosul cazinou din Capitală. Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, jucătorul a recurs la un gest extrem după ce s-ar fi ”curățat” de o sumă frumușică. Mai exact, bărbatul, despre care sursele D.A.S au aflat că se numește Latis Narcis, împreună cu doi prieteni, a împrăștiat o pungă cu fecale în exclusivista locație.

”A venit un individ la cazinou cu o pungă cu fecale. A împrăștiat rahatul peste tot, pe scaune, pe rulete. A fost îngrozitor! Mirosul era insuportabil. A făcut haos”, a declarat un martor al incidentului, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.  

Răzbunare incredibilă a unui jucător trecut pe ”blacklist”

Potrivit surselor noastre, proprietarii luxosului cazinou au cerut ajutorul autorităților și au formulat o plângere penală împotriva celor trei ”atentatori”. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU NOUA IUBITĂ A SOLISTULUI DE LA ”THE MOTANS”)

Latis Narcis ar fi împrăștiat o pungă cu fecale în cel mai cunoscut cazinou din România

Jucător trecut pe ”blacklist”

Latis Narcis este cunoscut drept un împătimit al jocurilor de noroc. Conform surselor D.A.S, “atentatorul” cu punga de fecale joacă de mulți ani în respectiva locație, dar pe sume relativ mici. Cea mai mare sumă pe care acesta ar fi ”spart-o” la cazinou se învârte în jurul a 5.000 de lei. Surse din rândul jucătorilor de cazinou ne-au dezvăluit că Latis Narcis ar fi fost trecut în mai multe rânduri pe ”blacklist”, dar, de fiecare dată, ar fi mers la cei din conducerea cazinoului și ar fi implorat să fie reprimit.

Mai mult decât atât, de fiecare dată când mergea în luxosul cazinou, se pare că Latis Narcis avea pretenția să fie tratat ca un client VIP, cu toate că el juca numai sume mici. (NU RATA: SENATORUL ”FACEBOOK”, DECLARAȚII-ȘOC ÎN PROCESUL DE PATERNITATE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...