Cel mai mare secret al Annei Roman a ieșit la iveală: ”Trei ani am fost căsătoriți”

Publicat: 15/10/2018 | 16:33

A devenit cunoscută după relația pe care a avut-o cu Cătălin Cazacu însă puțini sunt cei care știu că bruneta a fost căsătorită timp de trei ani.

Anna Roman a fost căsătorită timp de trei ani. Ea și fostul ei soț au fost împreună zece ani însă au decis să meargă pe drumuri separate. Totuși, bruneta are numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei soț și nu regretă pasul făcut. (CITEȘTE ȘI: ANNA ROMAN, ȘEDINȚĂ FOTO TOPLESS! IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR)

”Eu cu fostul meu soţ am fost împreună 10 ani, dintre care trei am fost căsătoriţi. El este din Petroşani, ca şi mine. Când am divorţat am decis să mă mut la Bucureşti. Am rămas prieteni, este un om foarte bun. Nu consider că am suferit o dezamăgire aşa că aş putea face din nou pasul, m-aş vedea mireasă. Însă de data asta vreau o nuntă restrânsă, cu o rochie de mireasă foarte simplă, lejeră, pe undeva, pe o plajă”, a declarat Anna Roman pentru site-ul izabelaionita.com.

Anna Roman, cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu

Anna Roman și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste… cu năbădăi. Cei doi au fost iubiți, apoi fostul concurent de la Exatlon a cerut-o în căsătorie pe brunetă. Anna Roman și Cătălin Cazacu au locuit împreună în apartamentul din Capitală al motociclistului, însă după ce fostul concurent de la Exatlon ar fi călcat strâmb, fotomodelul s-a hotărât să plece din casa lui. (CITEȘTE ȘI: FOSTA LOGODNICĂ A LUI CĂTĂLIN CAZACU RUPE TĂCEREA DESPRE NOUL IUBIT)

“A fost destul de greu, nu sunt obişnuită şi nu ştiam cum să reacţionez. Eu şi Cătălin ne-am cunoscut la aeroport. Prima dată nu mi-a plăcut de el, dar, după, l-am iubit foarte tare. A fost o relaţie frumoasă, ne-am iubit mult. A spus că l-a luat valul, că s-a apropiat mai mult decât trebuie şi că nu a avut nimic cu respectiva şi că nu a fost genul lui. Stăteam în aceeaşi casă, ne gândeam şi la căsătorie. Inelul îl am într-o cutiuţă. Am fost foarte dezamăgită, pentru că nu i-am greşit cu o virgulă. El spune că a fost doar o apropiere de prietenie. M-a căutat, a spus că regretă tot ce a făcut, dar a recunoscut-o prea târziu. Eu am trecut peste şi nu mai exista cale de împăcare”, mărturisea atunci Anna Roman.