Cele mai noi imagini cu posteriorul brazilian al Crinei Abrudan. S-a bronzat, fără sutien, sub supravegherea “bodyguardului” Gabi Popescu și…

Publicat: 11/08/2020 | 23:29

Fosta știristă de la Antenă Crina Abrudan a bulversat plaja din Mamaia. Sub atenta supraveghere a soțului, Gabi Popescu, vedeta a renunțat la sutien și și-a etalat posteriorul brazilian. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor! CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile fierbinți de pe litoralul românesc!

Multe dintre celebritățile care au fost la mare în weekend au călcat nisipul fin al plajelor din Mamaia. Așa au făcut și Crina Abrudan, fosta prezentatoare de la Antena 1, dar și soțul ei, Gabi Popescu, fostul jucător al Craiovei. (CITEȘTE ȘI: CE A AJUNS SĂ FACĂ ACUM CRINA ABRUDAN DUPĂ CE A PLECAT DE LA ANTENA 1: BALENCIAGA ȘI ȘEDINȚE HOT PE INSTAGRAM)

CANCAN.RO i-a întâlnit pe cei doi pe una dintre cele mai cunoscute plaje din Mamaia, acolo unde aceștia au ales să se relaxeze. De cum și-a făcut apariția pe plajă, Crina Abrudan a atras atenția tututor. Și asta pentru că fosta știristă din Antenă este posesoarea unui fizic răvășitor, care cu greu poate trece neobservat.

Ex-știrista de la Antenă a răvășit litoralul cu posteriorul său brazilian

Pentru un bronz cât mai uniform, la un moment dat, Crina Abrudan a renunțat la sutien. Totul s-a petrecut sub atenta supraveghere a soțului, care o veghea îndeaproape, asemenea unui bodyguard. Iar ca peisajul să fie și mai interesant, în timp ce discuta cu Gabi Popescu, vedeta a exersat câteva mișcări care i-au pus în evidență  posteriorul bombat. Moment care se pare că a fost pe placul celor din jur.

Crina Abrudan a devenit ținta tuturor privirilor. Nu-i de mirare că fostul fotbalist al Craiovei a fost nevoit să facă planton lângă șezlongul soției. Cu siguranță, Gabi Popescu a devenit unul dintre cei mai invidiați bărbați de pe litoral. Și asta pentru că are tot timpul o parteneră răvășitoare alături. (NU RATA: EX-ȘTIRISTA DE LA ”SPORT” A RECIDIVAT LA LOFT! AM FILMAT-O PE MASĂ ȘI CU ȘPRIȚUL ÎN MÂNĂ)

Gabi Popescu, „planton” lângă soția care se bronza fără sutien

Crina Abrudan și Gabi Popescu s-au căsătorit în 2017

Crina Abrudan (40 de ani) este cunoscută telespectatorilor din postura de prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1. Ea a renunţat la pupitrul ştirilor în 2014. În luna iulie a anului 2017, Crina Abrudan şi Gabi Popescu şi-au unit destinele. Naşii acestora au fost celebrul tehnician Cosmin Olăroiu şi Luminiţa, soția acestuia.(NU RATA: L-A LĂSAT ÎN DRUM LAMBORGHINI-UL DE 150.000 DE EURO. IMAGINI RARE CU BOLIDUL CARE S-A “STRICAT” DIN SENIN)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.