Ex-știrista de la ”Sport” a recidivat la LOFT! Am filmat-o pe masă și cu șprițul în mână

Publicat: 07/09/2019 | 22:59

Crina Adrudan, ex-știrista de la “Sport”, a recidivata la LOFT! Am filmat-o pe soția lui Gabi Popescu pe masa și cu șprițul în mână. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

A renunțat să mai apară pe “sticlă” și a devenit, imediat, una dintre cele mai active și sexy prezențe de prin localurile de lux aflate în staţiunea-fanion a litoralului românesc. Crina Abrudan gustă din plin libertatea după ani buni în care a fost știristă la Antena 1. (VEZI AICI: FOSTA ȘTIRISTĂ DE LA ANTENA 1 A BULVERSAT PLAJA BOGĂTAȘILOR CU UN FUNDULEȚ ZBURDALNIC)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a reîntâlnit-o pe soția lui Gabi Popescu la LOFT, club pe care îl adoră din toate punctele de vedere. Ca și în urmă cu doar câteva săptămâni, Crina Abdrudan s-a unduit lasciv pe masă și a fost în centrul atenției.

A “închis” clubul!

În local, unde a fost prezentă alături de soț și câțiva prieteni, fosta prezentatoare TV a dus distracția la un alt nivel. Fără niciun fel de menajamente, Crina Abrudan s-a urcat pe masă și a început să-și unduiască trupul perfect în cel mai senzual mod posibil.

(CITEȘTE ȘI: IATĂ ROCHIA PURTATĂ DE CRINA ABRUDAN LA CUNUNIA CU GABI POPESCU. ”AM STAT PE TOCURI 16 ORE”)

De precizat că soția ex-fotbalistului de la Universitatea Craiova nu a renunțat la paharul cu vin nici când s-a suit pe masă. A sorbit din el cu poftă și a dansat până la epuizare. Crina Abrudan a fost, fără niciun fel de exagerare, sufletul petrecerii.

Crina Abrudan a făcut spectacol la LOFT. Nu a renunțat la paharul cu vin nici când a urcat pe masă

Mișcările fostei prezentatoare TV l-au impresionat inclusiv pe Gabi Popescu, care a savurat spectacolul oferit de partenera lui de viață de la una dintre mesele aflate în apropiere. Crina Abrudan și brigada s-au retras de la LOFT abia în momentul închiderii, pentru odihna binemeritată.

(NU RATA: FOSTA VEDETĂ PLAYBOY S-A ”JUCAT” CU FANTEZIILE MASCULILOR DE PE O PLAJĂ DIN MAMAIA!)

S-a căsătorit în 2017

Crina Abrudan (40 de ani) este cunoscută telespectatorilor din postura de prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1. Ea a renunţat la pupitrul ştirilor în 2014. În luna iulie a anului 2017, Crina Abrudan şi Gabi Popescu şi-au unit destinele. Naşii acestora au fost celebrul tehnician Cosmin Olăroiu şi Luminiţa, soția acestuia.

(VEZI AICI: VEDETA ANTENEI, ÎN COSTUM DE BAIE LA NICI O LUNĂ DUPĂ CE A NĂSCUT + ȘI-A SCOS BEBELUȘA LA PLAJĂ)

Cine deține dovezi sau informatii despre acest joc interesant ne poate scrie la pont@cancan.ro sau, pe Whatsapp, la 0741 CANCAN (226.226)