Fosta vedetă Playboy s-a ”jucat” cu fanteziile masculilor de pe o plajă din Mamaia!

Publicat: 12/07/2019 | 22:03

Raluca Tonu, sau Rellys – cum este cunoscută în showbiz, și-a expus trupul perfect, în cele mai senzuale poziții, la malul mării. Și nu a fost nevoie să rămână în costum de baie, ca să atragă priviri pe plajă. Însă când a renunțat la haine… a eclipsat totul! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut imagini incendiare! A fost cod roșu de erotism pe litoral!

Vremea frumoasă de la mare a scos toate frumusețile din showbiz la plajă. Printre ele, și modelul Rellys Tonu, care s-a jucat cu fanteziile masculilor pe o plajă din stațiunea Mamaia.

Fostul iepuraș Playboy nu a renunțat foarte ușor la haine. Mai întâi a făcut o plimbare, pe plajă, într-o pereche de pantaloni scurți, super-sexy, întocmai ca o felină, în timp ce pe cap a purtat o pălărie neagră, care s-o protejeze de soare.

(VEZI AICI: CÂT CÂȘTIGĂ ACUM ”SEXOASELE DE LA TV” DUPĂ CE S-AU RETRAS DIN TELEVIZIUNE)

A experimentat cele mai senzuale poziții de stat la plajă

După ce a ochit locul potrivit pentru plajă, Rellys a rămas într-un costum de plajă bej, care se confunda cu pielea ei. Fapt ce a lăsat loc imaginației…

Ulterior, fără nicio inhibiție, fostul ”iepuraș” Playboy a experimentat pe șezlong cele mai senzuale mișcări, în timp ce căuta o poziție comodă de stat la plajă. “Eforturile” lui Rellys nu au trecut neobservate, stârnind rapid interesul bărbaților din zonă, care cu greu și-au putut lua ochii de la ea.

Rellys arată bine din orice unghi ai privi

Rellys, pe numele ei real Raluca Tonu, este un fotomodel care a cunoscut celebritatea după ce a câștigat o serie de titluri de miss și a pozat nud în reviste dedicate bărbaților. (CITEȘTE ȘI: FOSTEI ASISTENTE TV I-AU ”DEZERTAT” SÂNII DIN SUTIEN + SĂRUTĂRI +18 CU ”PRINȚESA MANELELOR”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)