Celebrul SHIA LABEOUF a fost arestat la New York! Actorul s-a bătut în stradă în timp ce protesta

Publicat: 26/01/2017 | 21:44
Celebrul SHIA LABEOUF a fost arestat la New York! Actorul s-a bătut în stradă în timp ce protesta

Cunoscutul actor de la Hollywood a fost arestat, în această seară, după o altercaţie desfăşurată la locul „instalaţiei“ sale împotriva preşedintelui american Donald Trump, care era amplasată în New York.

„Instalaţia“ constă dintr-o cameră video care se roteşte 24 din 24 de ore, fixată pe un perete din apropierea Museum of the moving image, situat în cartierul Queens. Indiferent de vreme, toţi cei interesaţi sunt invitaţi să rostească în faţa camerei fraza propusă de actor: „He will not divide us“ („El nu ne va diviza“).  Repetarea acestui slogan se doreşte un act de protest faţă de noul preşedinte american Donald Trump, susţine colectivul de artişti LaBeouf&Rönkkö&Turner care a iniţial proiectul.

Potrivit poliţiei, la miezul nopţii de joi, actorul de 30 de ani, cunoscut pentru rolurile din „Fury“ şi „Transformers“, a prins de fular un bărbat de 25 de ani, aruncându-l pe jos – pe moment nefiind clar motivul acestei altercaţii.

El a fost arestat în jurul orei locale 01:00 (06.00 GMT), fiind acuzat de agresiune şi hărţuire, înainte de a fi eliberat, notează Agerpres, potrivit The New York Times.

 

Citește și...