Charlize Theron a ajuns pe masa de operatii! Blonda a suferit o interventie chirurgicala riscanta. Vezi ce a patit

Publicat: 07/10/2013 | 16:18
Charlize Theron a ajuns pe masa de operatii! Blonda a suferit o interventie chirurgicala riscanta. Vezi ce a patit

Actrita Charlize Theron a suferit, in secret, o interventie chirurgicala la coloana vertebrala, ca urmare a unei accidentari pe care a suferit-o in 2005, in timpul filmarilor pentru pelicula de actiune "Aeon Flux".

Actrita Charlize Theron a suferit o interventie chirurgicala la coloana vertebrala

Charlize Theron s-a ranit in 2005, in timp ce efectua propriile cascadorii, insa a hotarat sa fie operata recent, cand durerea de spate a inceput sa o supere.

O sursa a declarat pentru UsMagazine.com: „Charlize s-a ranit in timpul filmarilor, cu ani in urma, si si-a fracturat o vertebra. A suparat-o foarte tare in utlima vreme si a hotarat sa suporte o interventie chirurgicala pentru a corecta defectul. (…) Ea va fi bine. Ea intentioneaza sa se plimbe si sa se odihneasca tot weekendul pentru a se recupera”.

Charlize Theron a fost discreta in ceea ce priveste aceasta procedura, dar a fost surprinsa pe 4 octombrie purtand o esarfa peste un bandaj pe care il avea la gat.

Charlize Theron este castigatoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul „Monstrul” (2004), si mai are in palmares roluri precum cele din „Cu capul in nori” (2004), „Eu, Peter Sellers” (2004), „Aeon Flux” (2005) si „Hancock” (2009).

Actrita a jucat, alaturi de Viggo Mortensen, in „The Road”, o drama SF regizata de John Hillcoat, si a putut fi vazuta recent pe marile ecrane in comedia romantica „Tanara adulta/ Young Adult” (2011).

In 2012, acesta a putut fi vazuta in doua pelicule cu mare succes de casa – „Snow White & the Huntsman” si „Prometheus”.

R.N.

banner