Charlize Theron vrea să adopte un al doilea copil: „A recunoscut că va fi complicat, dar…”

Publicat: 02/01/2014 | 14:19
Charlize Theron vrea să adopte un al doilea copil: „A recunoscut că va fi complicat, dar…”

Actriţa de origine sud-africană Charlize Theron, care a adoptat un băieţel, numit Jackson, în vârstă de doi ani, îşi doreşte încă un copil, artista urmând să înceapă în ianuarie procedurile de adopţie, informează contactmusic.com.

O sursă a declarat pentru publicaţia National Enquirer: „Charlize a recunoscut că va fi complicat, dar îşi doreşte neapărat un frate sau o surioară pentru Jackson. Ea va începe procedurile de adopţie imediat după Anul Nou. Ea vrea un copil care să nu fie cu patru sau cinci ani mai mic ca Jackson – vrea să îi crească împreună”.

Actriţa nu a decis încă ţara din care va adopta copilul sau dacă acesta va împărţi moşterirea afro-americană a lui Jackson.

Charlize Theron

Sursa a adăugat: „Nu a decis încă lucrul acesta. Ea ia în calcul posibilitatea de a adopta un copil din Africa de Sud, dar nu s-a decis. Ştie doar că îşi doreşte încă un copil”.

Charlize Theron – care s-a despărţit în 2010, după 9 ani de relaţie, de iubitul său Stuart Townsend – a devenit mamă în 2012, când l-a adoptat pe Jackson, afirmând că mereu a ştiut că va înfia un copil.

G.C.