Cheloo și-a refăcut viața după ce a divorțat de Daniela Niculescu. Cum arată iubita juratului de la iUmor

Autor: A.N.
Publicat: 03/11/2019 | 12:00

Cheloo și-a refăcut viața după ce a divorțat de Daniela Niculescu. Cum arată iubita juratului de la iUmor. 

În 2012, Cheloo a divorțat de Daniela Niculescu, femeia cu care are un băiețel. La acea vreme, fosta soție a juratului de la iUmor traversa o perioadă nefastă din viața ei: era în depresie și a devenit dependentă de droguri. Cei doi s-au despărțit cu scandal, iar Daniela Niculescu a aruncat cu vorbe grele. L-a acuzat atunci pe Cheloo de infidelitate și violență. (CITEȘTE ȘI: CHELOO, AL DOILEA JURAT CARE FOLOSEȘTE MANETA LA IUMOR: “AM FOST FAVORIZAT DE SOARTĂ ȘI…”)

Mereu m-a înşelat şi de aceea am ajuns în această situaţie, aceea de a lua droguri. Vreau să divorţez pe cale amiabilă, dar nu reuşesc să iau legătura cu soţul meu. De patru zile are telefonul închis sau şi-a schimbat numărul. Poate că, dacă află din ziare că îl caut, mă va contacta să ne putem despărţi fără scandal. Acum o săptămână i-am spus să ne despărţim şi a plâns să nu-l las”, declara atunci Daniela.

După ce au divorțat, Daniela a urmat un tratament de dezintoxicare la o clinică din Elveția și a îngropat securea războiului între ea și Cheloo. Juratul de la iUmor și-a refăcut viața și trăiește o poveste de dragoste cu Daniela Moraru. Cei doi au împreună doi copii. Chiar dacă și-a ținut iubita departe de ochii presei, rapper-ul și partenera lui au fost văzuți împreună la mai multe evenimente publice. (VEZI ȘI: CHELOO, SURPRIZĂ DE PROPORȚII PENTRU FLORIN DUMITRESCU! CE PREPARAT OBSCEN I-A PREGĂTIT ARTISTUL)

Cheloo și iubita lui
Citește și...