Cheloo, al doilea jurat care folosește maneta la iUmor: “Am fost favorizat de soartă și…”

Publicat: 11/10/2019 | 12:59

Regulile s-au schimbat în cel de al șaptelea sezon al emisiunii de umor de la Antena 1. Concurenții vor avea parte de o surpriză la iUmor: o manetă specială. Aceasta are rolul de a împiedica un concurent să se întoarcă pe scena de la iUmor în sezoanele ce vor urma și poate fi folosită de către fiecare jurat o singură dată pe sezon!

Mihai Bendeac a fost primul dintre jurați care a apelat la manetă pentru a-l împiedica pe Daniel Farcaș, extraterestrul de la iUmor, să revină în următoarele sezoane. În ediţia din această seară, a venit rândul lui Cheloo să ajungă la capătul răbdării și îl blocheze pe un concurent. Deși a primit chiar și pălincă din partea acestuia, juratul nu a putut rezista până la finalul numărului. Contrar aparențelor, Cheloo nu a fost atât de deranjat de momentul de pe scenă, cât de reacția colegilor săi din juriu.

“Faptul că acest om a părăsit iUmor i se datorează lui Mihai Bendeac! Și Deliei! Dacă e să fiu corect, actul a fost sub orice critică, pot să spun că am fost favorizat de soartă și nu a fost nevoie să mai comunic cu el”, a motivat juratul alegerea făcută.

Citește și...