Cheloo, surpriză de proporții pentru Florin Dumitrescu! Ce preparat obscen i-a pregătit artistul

Autor: Maria H.
Publicat: 18/09/2019 | 08:58
Cheloo, surpriză de proporții pentru Florin Dumitrescu! Ce preparat obscen i-a pregătit artistul

Cheloo a venit la „Chefi la cuţite” cu un „roast culinar” pentru a întoarce glumele pe care Florin Dumitrescu le-a făcut într-e ediție a emisiunii „iUmor”. Chefii au fost chiar insultați când au văzut preparatul și au vrut să sară pe concurentul impertinent.

Cheloo a gătit orez simplu, și nu asta ar fi fost problema cea mai mare, însă, juratul, le-a oferit chefilor și câte o garnitură de zile mari. Pe lângă orezul simplu, Cheloo le-a așezat într-un mod obscen câteva bucăți de morcov, care au înfățișat nimic altceva decât organul genital al unui bărbat, semn că artistul s-a simțit ofensat de glumele picante făcute de Florin Dumitrescu la iUmor.

„Apariția mea este un răspuns la roastul lui Florin (n.r. de la iUmor). Am venit să-i ofer un roast culinar, o rețetă pe care el nu poate să o gătească. Eu câștig Chefi la Cuțite sezonul ăsta”, a argumentat alegerea preparatului Cheloo.

După ce s-a răzbunat, Cheloo a primit cuțitul auriu

După ce s-au deschis ușile, jurații au fost surprinși și amuzați să vadă că preparatele au fost pregătite de nimeni altul decât Cheloo, iar totul a decurs apoi într-o notă amuzantă, nimeni nu s-a supărat, iar jurații i-au oferit, pentru pricepere și ingeniozitate un cuțit auriu.

Citește și...