Acasă » Vedete » Cine este Raisandra, adolescenta care are un palmares de excepție la doar 16 ani. Steaua în devenire la Hollywood a prezentat pentru 7 designeri consacrați

Cine este Raisandra, adolescenta care are un palmares de excepție la doar 16 ani. Steaua în devenire la Hollywood a prezentat pentru 7 designeri consacrați

De: Andreea Voicu 27/03/2024 | 11:45

Raisandra a început să guste din succes încă de la o vârstă fragedă! Ariana Raisa Andra Dinu are vârsta de 16 ani și, deja, are un palmares de excepție. Pe lângă talentul dovedit în lumea muzicală, adolescenta activează și în lumea modelingului. A prezentat pentru 7 designerul consacrați! Acum, se pregătește de o nouă etapă, și anume cel mai important proiect de până acum, care are loc la Hollywood!

Încă de la o vârstă fragedă, Ariana Raisa Andra Dinu a reușit să aibă un real „lipici” la public. Raisandra (marcă înregistrată) este cunoscută încă de la vârsta de opt ani, când, în Italia, a luat locul 1. Atunci, a câștigat Trofeul la Festivalul Sanremo Junior din Italia. Ulterior, Raisa a câștigat placheta de campion mondial pe voce la concursul din Los Angeles, USA, World Championships of Performing Arts USA. O reușită remarcabilă, care s-a adăugat la palmaresul său impresionant.

Vezi și MESAJUL CARE L-A EMOȚIONAT PÂNĂ LA LACRIMI PE PUȘTIUL MINUNE DE LA ”VORBEȘTE LUMEA”: ”A VENIT DIN LOS ANGELES ȘI…”

Raisandra are un palmares de excepție

În prezent, Raisandra are vârsta de 16 ani. Este o adolescentă în toată regulă și, mai mult decât atât, muncește constant pentru visul ei. Se poate lăuda cu un real palmares de excepție în domeniul muzical. De altfel, activează și în lumea modelingului și reușește să îmbine cele două pasiune foarte bine. De altfel, a fost invitată în calitate de model și de artist vocal la evenimente renumite.

Printre evenimentele renumite la care a avut calitățile expuse anterior se numără fashion week-urile din Milano, Paris, Dubai, Cannes, Spania. Recent, Ariana Raisa Andra Dinu s-a întors din Dubai. Acolo, a participat la un eveniment de modă, „Diamond Fashion Week”, unde a cântat alături de vedete importante din Dubai. De asemenea, a defilat și pentru designeri cunoscuți.

Raisandra are o voce de aur

Citește și RAISA, CÂȘTIGĂTOAREA TROFEULUI „PERFORMANȚĂ ȘI EXCELENȚĂ ÎN MUZICĂ”, LA DOAR 15 ANI! HELMUT DUCKADAM, PRINTRE CEI PREZENȚI LA EVENIMENTUL CARE A PREMIAT MICII CAMPIONI AI ROMÂNIEI

De altfel, Raisandra a răspuns la câteva întrebări referitoare la experiența pe care a avut-o în Dubai. De exemplu, adolescenta în vârstă de 16 ani a mărturisit cum a fost călătoria în Emirate și cum s-a desfășurat evenimentul „Diamond Fashion Week”. Evenimentul a avut loc la etajul 73 al Hotelului SLS și a avut ocazia să ia contact cu designeri importanți din mai multe state.

„Evenimentul Diamond Fashion Week s-a desfășurat într-o sală superbă de evenimente situată la etajul 73 al Hotelului SLS din Dubai, având o vedere spectaculoasă. Acolo am regăsit designeri importanți din Dubai, Polonia, România, Siria, Londra, Irak, Zimbabwe, Liatuania, Algeria dar și cântăreți consacrați și am a avut o dublă experiență, având rolul de model dar și de artist muzical. M-am bucurat să cânt pe aceeași scenă cu mari artiști din Dubai și să fiu atât de apreciată! Ca model, am prezentat pentru șapte designeri consacrați, printre care Cătălin Botezatu și Walid Atallah”, a mărturisit Raisandra.

Vezi și RAISANDRA PUNCTEAZĂ O NOUĂ VICTORIE ÎN THAILANDA. CU CE TITLU INTERNAȚIONAL S-A ÎNTORS ROMÂNCA ACASĂ | FOTO + VIDEO

Cât despre cea mai interesantă experiență trăită în Emirate, Raisandra a spus: „Cea mai cool experiență a fost să merg cu Atv-ul în Safari unde am trăit cele mai puternice emoții! Pe aceeși listă, pun și experiența Untold unde m-am distrat la maxim!”.

Raisandra a precizat care a fost punctul culminant al evenimentului din Dubai și cum a fost întâmpinată de vedete.

„Pentru mine punctul culminant a venit odată cu solicitarea de a fi mireasă în colecția marelui designer Walid Atallah. Eu am o superstiție în această privință dar mi-a fost greau să refuz și chiar m-am bucurat de această experiență! M-a înnobilat și mă înclin pentru oportunitate! adaug și prezentarea de modă pe yacht în Dubai Marina și ședința foto de pe vas care avea un view de excepție.

Surprinzător de bine! (n.r. întâmpinarea din partea vedetelor) M-am bucurat să fiu aplaudată și filmată în timpul interpretării pieselor și ulterior să fiu rugată să fac poze cu diferite personalități! Au fost persoane din Dubai care au venit special să mă vadă la eveniment, fiind o validare a mea ca artist! Printre invitați i-am regăsit pe Mihai Petre, Corin Caragea, Vlad și Giulia Huidu, Alexandre Eram, Amalia Năstase, Alina Ceaușan”, a spus adolescenta de 16 ani.

Vezi și RAISANDRA, SOLIDARĂ CU POPORUL UCRAINEAN LA “MILANO FASHION WEEK”. GESTUL DE SUFLET PE CARE L-A FĂCUT PE SCENĂ, ÎN TIMPUL DEFILĂRILOR ȘI REPREZENTAȚIILOR | FOTO + VIDEO

Se pregătește de o nouă etapă – un proiect important la Hollywood!

De altfel, acum se concentrează asupra unui proiect extrem de important. Adolescenta de 16 ani a încheiat un contract muzical la Hollywood, cu producătorul Marc Williams. Iată ce spune despre proiectul muzical!

„Cel mai important proiect al meu este la Hollywood unde am încheiat un contract muzical cu producătorul Marc Williams iar din luna iunie, timp de o lună voi înregistra piesele compuse pentru mine, voi filma pentru videoclipuri, într-un cuvânt voi mânca muzica pe pâine dar pe pâine de Hollywood. Este o mare realizare ca la 16 ani să fii remarcat de un producâtor care te-a ales dintre miile de concurenți din cadrul unui concurs de talente – WCOPA, și care investește financiar în potențialul tău”, a spus Raisandra.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut parte din echipa Kanal D. Din 2019 a activat în cadrul echipei CIAO. Până în prezent, are la activ peste 9500 de citeste mai mult
Parteneri
Nutriționistul Mihaela Bilic ne spune ce tip de lapte trebuie să cumpărăm din supermarket, de fapt
Nutriționistul Mihaela Bilic ne spune ce tip de lapte trebuie să cumpărăm din supermarket, de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care o are Alexandra
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează bolile de inimă
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Aplicația care te plătește să mergi pe jos. Poți face o grămadă de bani în timp ce te plimbi
Aplicația care te plătește să mergi pe jos. Poți face o grămadă de bani în...
Sfatul zilei de duminică, 28 aprilie 2024. Criză financiară pentru Gemeni
Sfatul zilei de duminică, 28 aprilie 2024. Criză financiară pentru Gemeni
Anunțul dimineții despre BANII DE PENSIE: Tot timpul se întâmplă problema asta
Anunțul dimineții despre BANII DE PENSIE: Tot timpul se întâmplă problema asta
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
Un restaurant românesc, extindere fără precedent. Se bate cu marile fast food-uri
Un restaurant românesc, extindere fără precedent. Se bate cu marile fast food-uri
BANCUL ZILEI | „Ești de acord ca iubita ta să aibă prieteni băieți?”
BANCUL ZILEI | „Ești de acord ca iubita ta să aibă prieteni băieți?”
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani....
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce planuri are Alexandru Ciucu cu fiicele lui de Paște, după despărțirea de Alina Sorescu
Ce planuri are Alexandru Ciucu cu fiicele lui de Paște, după despărțirea de Alina Sorescu
Scandal după lansarea filmului Buzz House al lui Selly. Acuzații de viol și pedofilie
Scandal după lansarea filmului Buzz House al lui Selly. Acuzații de viol și pedofilie
Județul din România care a fost luat cu asalt. Aici se mută cei mai mulți oameni, indiferent că sunt tineri sau pensionari
Județul din România care a fost luat cu asalt. Aici se mută cei mai mulți...
Ce ambalaje nu intră, de fapt, sub incidența SGR. Ce poți face cu ele și cum poți lua bani în schimbul lor
Ce ambalaje nu intră, de fapt, sub incidența SGR. Ce poți face cu ele și...