Cine este soţia lui Rareş Bogdan: „La început o deranja că sunt arogant”

Publicat: 31/10/2017 | 12:59

Realizatorul tv Rareş Bogdan este căsătorit cu Florina, o fostă stewardesă care, în prezent, deţine o florărie în Cluj-Napoca. 

Rareş Bogdan este un bărbat foarte norocos! Are o soţie superbă care este în prezent femeie de afaceri. Ea a absolvit Facultatea de Drept, dar a renunţat la acest domeniul pentru cel al afacerilor. Recent, Florina Bogdan şi-a deschis un centru de fitness. Florina şi Rareş au împreună un băieţel pe nume Mihai. 

„În general, suntem cu toţii de acord: Modul în care ne mişcăm determină felul în care trăim. De aici a pornit şi ideea «mişcă-te bine, apoi mişcă-te des şi bine»”, este de părere Florina Bogdan, citată de DC NEWS.

Cine este soţia lui Rareş Bogdan: Florina are şi veleităţi de model

Florina Bogdan ar putea fi fără probleme şi manechin. Bruneta s-a remarcat prin pictorialele incendiare făcute la malul mării, în care şi-a etalat silueta fără cusur. Bruneta şi omul de televiziune s-au cunoscut la Cluj, în urmă cu 10 ani. Rareş Bogdan era jurnalist acolo, la acea vreme, iar Florina era avocat stagiar. Cel care a făcut primul pas a fost Rareş.

„Avem foarte mulţi prieteni co­muni, unuia dintre ei i-a spus că ar vrea s-o cunoască pe acea brunetă. Eu i-am răspuns că-l ştiu, că-l cunosc. Rareş avea atunci mustaţă.”, a povestit Florina, pentru OkMagazine.

„La început o deranja că sunt aro­gant”, a mărturisit el, pentru sursa citată.

Citește și...