Acasă » Cancan » Claudia Pătrașcanu a rupt tăcerea! Cine este, de fapt, bărbatul misterios cu care s-a afișat. Iubește din nou?! “M-am întâlnit cu…”

Claudia Pătrașcanu a rupt tăcerea! Cine este, de fapt, bărbatul misterios cu care s-a afișat. Iubește din nou?! “M-am întâlnit cu…”

De: Ana Maria Păsat 09/05/2023 | 23:40

Surprinsă în compania unui alt bărbat, la jumătate de an distanță, după pronunțarea divorțului de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit pentru CANCAN.RO, în ce context s-a întâlnit cu tânărul respectiv. Ea ne-a făcut, totodată, și profilul viitorului său soț și nu ne-a ascuns faptul că vrea să îmbrace din nou rochia de mireasă și să devină mamă pentru a treia oară.

Claudia Pătrășcanu a trecut printr-un divorț lung și cu scandal de fostul soț, Gabi Bădălău. Artista spune însă, într-un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO, că toate rănile din trecut i s-au vindecat complet.

Claudia Pătrășcanu se vede din nou mamă și mireasă (Foto: Facebook)

Claudia se vede din nou mamă și mireasă și chiar pregătită pentru o nouă relație. Nu-și dorește un iubit bogat, cu case și mașini, ci un bărbat care să reușească să o facă să râdă în hohote. În prezent însă, deși e foarte curtată, după cum ne-a mărturisit, are alte priorități. Printre acestea se află și noua afacere, cea cu imobiliare, în care a intrat.

 

„În trei zile m-am văzut cu patru bărbați”

CANCAN.RO: A apărut din nou soarele în viața ta? Spune-ne ceva despre bărbatul cu care te-ai afișat zilele trecute…

Claudia Pătrășcanu: În trei zile m-am văzut cu patru bărbați. Toți tineri și frumoși. În domeniul meu lucrează mai mult bărbații. Am niște proiecte în desfășurare, e vorba despre un business pe care-l pun la punct. E de viitor, acum alerg de colo-colo. Stau cu multă lume la discuții. În București e nebunie, în Constanța, în patru ani nu am avut nicio treabă. Noi doar ne-am întâlnit, am tratat niște lucruri, iar omul se trezește apoi în presă… 20 de ani am stat în București, am atâția prieteni. Toată lumea trage să se vadă cu mine. Eu îi fac să râdă, sunt de viață.

CANCAN.RO: Ți-e dor de București? Preconizezi să te muți înapoi?

Claudia Pătrășcanu: Nu preconizez acum asta. Când am treburi, vin aici și le rezolv.

CANCAN.RO: Fostul tău soț spunea că-și dorește ca cei mici să locuiască în București, să fie mai aproape de ei…Că e dispus să vă ofere toate condițiile…

Claudia Pătrășcanu: Un om când își dorește ceva, și face. Nu doar vorbește! Eu am văzut ceva? Copiii au văzut ceva? Nu! Și atunci de ce să mai credem în niște vorbe. Eu nu mai cred în vorbele nimănui. Baza în viață ești tu. Nu te baza pe nimeni altcineva, nici pe tata, nici pe mama.

(CITEȘTE ȘI: Clipe de coșmar pentru Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, după ce copilul lor a ajuns la spital. Operat de urgență! Toate detaliile aici)

CANCAN.RO: Rănile trecutului ți s-au vindecat?

Claudia Pătrășcanu: S-au dus demult. Nu mai există. Au trecut atâția ani. Se vindecă de la sine. Am o viață așa frumosă și liniștită. Se întâmplă atâtea lucruri.

 

„Sunt destul de curtată”

CANCAN.RO: Există cineva în viața ța?

Claudia Pătrășcanu: Sunt destul de curtată, recunosc acest aspect. Mi-e greu să iau o decizie. Nu fug de o relație, categoric. Vreau să mă dezvolt foarte mult în plan personal și profesional. Acum nu prea am timp de ceva concret. Dacă voi avea pe cineva, nu m-aș expune. Nu îmi mai place. Când ești mai tânăr, e altceva…Vreau să-mi trăiesc viața normal. Dar nici nu o să mă ascund după blocuri. Mă voi afișa când voi fi într-o relație.

CANCAN.RO: Ești pregătită pentru o nouă relație?

Claudia Pătrășcanu: De ce nu? Dar acum nu am timp. Vreau să mă dezvolt tot pentru copii, pentru viitorul lor, pentru binele lor.

(NU RATA: CLAUDIA PĂTRĂȘCANU, ÎN LACRIMI! FOSTA PARTENĂ A LUI GABI BĂDĂLĂU A VORBIT, PENTRU PRIMA OARĂ, DESPRE PIERDEREA CELUI MAI IMPORTANT BĂRBAT DIN VIAȚA SA)

Intră în afacerile cu imobiliare

CANCAN.RO: Ziceai de un business… În ce domeniu?

Claudia Pătrășcanu: Vreau să mă implic în niște proiecte imobiliare, să mă dezvolt pe partea aceasta. Și am de-a face cu foarte mulți domni din acest domeniu. E un business pe care o să-l fac cu drag, în toată țara. Mi s-a propus această oportunitate și am acceptat-o. Mai ales că mă pricep, am vorbele la mine, pot convinge un om să-i vând un imobil. Mi s-au deschis niște căi frumoase, nu am refuzat. Dacă mă voi îndrăgosti de vreunul din domeniu acesta, nu știu…

CANCAN.RO: Îți deschizi agenția ta proprie?

Claudia Pătrășcanu: Nu, voi lucra cu cineva. Nu am eu atâția bani să-mi deschid un asemenea business. Decamdată. Eu doar mă voi implica.

CANCAN.RO: Care ar fi genul de bărbat de care te-ai putea îndrăgosti? Cum ar trebui să fie iubitul tău?

Claudia Pătrășcanu: Nu-mi fac un film, nu am o tipologie anume. Trebuie să fie o chimie foarte puternică între noi, ceva la prima vedere. Nu vreau să aibă nu știu ce mașină și nu știu câte case. Nu vreau să vină cu artificii. Pentru mine e foarte importantă chimia. În special femeile merg de la început după o premiză, ca el să aibă de toate. Eu nu cer asta, vreau să mă îndrăgostesc de un om lângă care să vibrez, să ne înțelegem frumos de la început, din priviri. Încă mai cred în dragoste, chiar și la prima vedere.

 

„Îmi place să întâlnesc un bărbat care să mă facă să râd”

CANCAN.RO: Te mai vezi mireasă?

Claudia Pătrășcanu: Da, mă mai văd și mireasă, și mamă pentru a treia oară. Nu am multe cerințe de la un om, ci doar să fie o chimie frumoasă, să vibrăm. Îmi place să întâlnesc un bărbat care să mă facă să râd. Să râd cu poftă. Acela care va reuși asta înseamnă că are umor, că e un bărbat deștept, inteligent. Eu sunt o persoană foarte veselă. Dacă știi cum să mă iei, sunt cel mai bun om. Așa-mi intri în grații, făcându-mă să râd.

CANCAN.RO: Ai accepta să pleci într-un show de supraviețuire?

Claudia Pătrășcanu: Mi s-a propus să particip și la Survivor și la America Express. Dar le-am refuzat.  Pe mine nu mă încântă, oricât de mulți bani ar fi. Nu pot sta departe de copii și nici ei de mine. Nu tot timpul banii sunt totul. Aș vrea să fac și bani, dar și să fiu alături de copii.

(CITEȘTE ȘI: Femeile din viața lui Gabi Bădălău s-au întâlnit la Tribunal! Ce s-a întâmplat între Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu în sala de judecată)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Ana Maria Pasat este absolventă a Facultății de Litere, din cadrul Universității București A fost redactor la Cotidianul, Sportul Românesc, Ring, Libertatea, Playtech, redactor șef adjunct la Ziarul si Umbra și șef departament la Gardianul, citeste mai mult
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la spital: „Nu mă așteptam la atât de mult”
Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute de mii de inimi în doar câteva secunde
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute...
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Miliardar român, fără noroc în dragoste. Dat în judecată de a patra nevastă
Miliardar român, fără noroc în dragoste. Dat în judecată de a patra nevastă
Joe Biden, declarații bizare despre unchiul său, Ambrose Finnegan: „A fost mâncat de CANIBALI...”
Joe Biden, declarații bizare despre unchiul său, Ambrose Finnegan: „A fost mâncat de CANIBALI...”
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră:
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie. Cum s-a vindecat după ce a mers la o mănăstire
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie....
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă
Ce să pui în fasolea bătută ca să-i dai gustul din copilărie. Va ieși deosebit de savuroasă
Ce să pui în fasolea bătută ca să-i dai gustul din copilărie. Va ieși deosebit...