Acasă » Știri » Concediu de coșmar pentru un turist român în Bulgaria. Ce a găsit în camera de hotel

Concediu de coșmar pentru un turist român în Bulgaria. Ce a găsit în camera de hotel

De: Dragoș Ștefănescu 12/09/2023 | 12:09
Concediu de coșmar pentru un turist român în Bulgaria. Ce a găsit în camera de hotel
Experiența neplăcută a unui turist român care și-a petrecut vacanța pe litoralul bulgăresc / Sursă Foto: Facebook

Bulgaria este una dintre destinațiile de vacanță preferate de foarte mulți români. Stațiunile de pe litoralul bulgăresc sunt luate cu asalt în fiecare an de turiștii din țara noastră. Este și cazul unui bărbat care a ales să-și petreacă vacanța de vară pe litoralul din țara vecină. Prin intermediul rețelelor de socializare, el a oferit mai multe detalii despre condițiile dezamăgitoare din hotelul în care s-a cazat.

Și în acest an, foarte mulți români au ales să-și petreacă vacanța de vară pe litoralul bulgăresc. În ciuda faptului că serviciile oferite de hotelurile din țara vecină sunt renumite pentru calitatea lor, există și cazuri în care turiștii sunt total nemulțumiți.

(NU RATA: Situație halucinantă în barurile din Grecia. Ce beau turiștii români care comandau alcool)

Dezamăgirea unui român care și-a petrecut vacanța de vară pe litoralul bulgăresc

Un bărbat din România, care a ales să-și petreacă vacanța într-o stațiune de pe litoralul bulgăresc, a postat pe un grup public de pe Facebook întreaga sa experiență, total dezamăgitoare.

Șirul lung de neplăceri a început pentru turistul român încă de la primul contact cu hotelul în care s-a cazat. Mai exact, la recomandarea recepționerei, el a fost nevoit să urce, cu toate bagajele, pe scări până la etajul trei. Se pare că liftul avea probleme. O nouă surpriză neplăcută a avut-o în momentul în care a intrat în cameră. Mai exact, aceasta era extrem de dezordonată, de parcă ar fi fost lovită de un uragan. În plus, cablul de la televizor zăcea pe podeaua camerei, iar o priză era scoasă din perete. La televizor nu se vedea nimic, semnalul lipsind cu desăvârșire. Mai mult, apa la baie era rece și se scurgea peste tot. Aerul condiționat, care era extrem de vechi, nu funcționa, astfel că turistul român a fost nevoit să stea într-o căldură sufocantă în cameră. O nouă surpriză neplăcută a avut și când a deschis frigiderul, acesta fiind îngălbenit de vreme. Nici experiența culinară din țara vecină nu a fost pe placul bărbatului. În concluzie, acesta s-a declarat total dezamăgit de experiența trăită pe litoralul bulgăresc, preferând stațiunile de pe malul Mării Negre din țara noastră.

„Vacanță la bulgari. M-am dus la bulgari să nu mor prost. Era un „must have” pe care trebuia să-l bifez pentru că altfel râdeau și curcile din sat de mine că n-am ajuns acolo. Acolo unde tot românul cu capu’ în stratosferă se jură că-i mai ieftin și de o mie de ori mai mișto ca la noi. Acolo unde imaginea eclipsează conținutul pe principiul : „afară e vopsit gardul și înăuntru e leopardul” Așa că m-am dus și eu cu capu-n nori și așteptări de la impecabil spre perfect, dar brusc am căzut din stratosferă și visul făcut țăndări m-a trezit la betonul realității.

Dar s-o iau cu începutul. Ajung eu la hotelul cu cea mai ofertantă super ofertă (un fel de a 4-a roată la tricicletă) și aventura începe chiar de la recepție. Recepționera ne face check-in și când vede că ne îndreptăm spre lift intră brusc pe modulul „panică” și ne sugerează să urcăm pe scări că e mai bine! Bine, n-aveam ‘decât’ 2 valize, vreo 4 genți și 2 sacoșe și era doar etajul 3. Hai că nu-i chiar așa rău -mi-am zis în gând – putea să fie etajul 10 și atunci ce făceam?

În fine… ajungem sus și intrăm în cameră. Aici părea că tocmai se dăduse o luptă între un uragan și un taifun….cred că victorios a ieșit ciclonul ce a lăsat la vedere doar niște cearceafuri în formă de lebădă jumulită ce părea că-și ia zborul de pe pat. O priză atârna buimacă din perete, în timp ce cablul TV părea un șarpe anaconda încolăcit pe juma’ de cameră în așteptarea prăzii. Aveam senzația că abia aștepta să calc pe el ca să mă înhațe pe loc! Dar hei! Nu mă sperii eu de el, așa că îi ard două picioare în burtă și-l lipesc de perete. Buuun! Pe ăsta l-am rezolvat, mai rămânea priza. Lu’asta i-am dat un dos de palmă și a intrat singură în perete precum își bagă țestoasa capul în carapace. Am scăpat necurentat, așa că iau telecomanda și dau drumul la televizor. Na belea, iar am ghinion . TV-ul meu e marca „NO SIGNAL” că în afară de purici nu prindea nimic… Ehh, asta e …ce să mai zic… M-am consolat cu gândul că n-am venit la mare să mă uit la TV. Mă bag la duș și… surpriză: curgea doar apă rece… și când zic ‘curgea’ mă refer la toată baia nu doar la cădița de duș C’est la vie, dar las’ că nu-mi strică mie sejurul o scurgere înfundată! Și na, până la urmă așa îmi trebuie dacă nu umblu cu trusa de scule după mine ! ….

Coborâm la recepție, semnalizăm problema cu lipsa apei calde și ne tirăm spre plajă. Când ne întoarcem, întrebăm recepționera dacă a venit apa caldă. Răspunsul ei a fost promt și sublim: – „a venit apa caldă dar e rece! Ajungem înapoi în cameră și-un val de aer saharian ne-a pleznit în plex! Disperat, încerc să pornesc aerul condiționat (care l-am plătit separat) dar…nu funcționează…. Un indiciu că încercarea mea de a-l porni e în zadar era chiar cromatica lui exterioară – avea nuanțe ciudate de galben-maroniu-ruginiu, semn că era de pe vremea lui Michael Jackson. Hmm…cred că a fost mai bine că nu funcționa că poate îmi ataca naibi vreo 2 plămâni și alții nu mai aveam la mine. Pastelul ăsta tomnatic de culori l-am regăsit și în interiorul frigiderului…..

Spre seară am coborât pe faleză și am intrat într-un restaurant unde limba română era la ea acasă. Ospătarul era român și chiar amabil, iar boss-ul terasei stătea înfipt chiar lângă masa noastră și-și privea clientela și ospătarii (supușii) cu un aer imperial! Scruta orizontul localului de la cota 1.85-1.90 (circa și ceva) c-o infatuare suveran-împărătescă de neînțeles pentru un muritor ca mine…. Dar asemănările împărățești se cam termină aici, căci capul ras de jur-împrejur cu un de păr în vârf (gen castron) + tricoul „NIKE” și șlapii din solzi de crocodil te duceau lesne cu gândul la cocalarul parvenit (ceafa groasă de bulgar puteai să juri că-i marcă înregistrată de Ferentari sau Țăndărei). Nouă a reușit să ne strice seara, căci baritonul vocii lui ne-a agasat continuu simțul auditiv (de cel olfactiv nici nu mai zic…).

În fine, să mai zic că orice masă costă dublu față de România (dacă nu ai all inclusive) ? Că pentru orice suc, bere (mult mai proastă decât berea românească), înghețată etc… scoți, de fapt, din buzunar mult mai mulți bani decât în România ! Hai că mă opresc aici că ar fi prea lung textul și aș putea scrie un roman. Mai zic doar atât: avem o mare atât de frumoasă cu peisaje (i)reale desprinse parcă din basme, cu stațiuni de-o frumusețe idilică, cu Oameni ce știu să facă turism la malul Mării Negre (poate puțini, dar sunt!).

Vrei exemple concrete de pe litoralul românesc: Vila Mangata Eforie Nord- o locație excelentă, aproape de plajă, cu un raport preț -calitate și gazdă super amabilă. Sau garsonieră în Saturn -complex Sofia Residence administrată de Carmen Balăceanu, de nota 10 (zece) ! Și mai sunt… Da, știu, nu e totul OK în România, dar nici dincolo nu umblă câinii cu covrigi in coadă! Dar mie, sincer, îmi place faza aia când românul dă 50 de euro (250lei) pe o masă frugală în Bulgaria sau Grecia și pleacă flămând zice că e ok …și când dă aceiași bani în România și mănâncă și bea bine zice că e scump !…. Te salut, cititorule, oriunde te vei duce turist pe la țărmul Mării Negre, la noi sau la bulgari! Alegeri bune îți doresc!”, a scris bărbatul pe Facebook.

(VEZI ȘI: Vacanța în Grecia s-a transformat într-un coșmar pentru turiștii din România. Imaginile surprinzătoare care i-au îngrozit pe români. 20 de mașini au ajuns în mare)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care o are Alexandra
Imagini SUPERBE cu soția lui Ogică: AȘA se IMBRACĂ la job! Meseria NEAȘTEPTATĂ pe care...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează bolile de inimă
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Sfatul zilei de duminică, 28 aprilie 2024. Criză financiară pentru Gemeni
Sfatul zilei de duminică, 28 aprilie 2024. Criză financiară pentru Gemeni
Județul din România care a fost luat cu asalt. Aici se mută cei mai mulți oameni, indiferent că sunt tineri sau pensionari
Județul din România care a fost luat cu asalt. Aici se mută cei mai mulți...
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Un restaurant românesc, extindere fără precedent. Se bate cu marile fast food-uri
Un restaurant românesc, extindere fără precedent. Se bate cu marile fast food-uri
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Postarea Andreei Bostanică care a strâns peste 1 milion de like-uri. Artista a primit numeroase critici de la internauți:
Postarea Andreei Bostanică care a strâns peste 1 milion de like-uri. Artista a primit numeroase...
Boala grea cu care se confruntă Alexandra Ungureanu de mai bine de 5 ani. Artista are șanse minime să devină mamă
Boala grea cu care se confruntă Alexandra Ungureanu de mai bine de 5 ani. Artista...
Ce ambalaje nu intră, de fapt, sub incidența SGR. Ce poți face cu ele și cum poți lua bani în schimbul lor
Ce ambalaje nu intră, de fapt, sub incidența SGR. Ce poți face cu ele și...
Zodiile care își schimbă viața în luna mai. Conjunctură astrologică de zile mari
Zodiile care își schimbă viața în luna mai. Conjunctură astrologică de zile mari