Acasă » Vedete » CRBL şi Elena şi-ar fi putut salva căsnicia. Greşeala colosală care i-a costat scump

CRBL şi Elena şi-ar fi putut salva căsnicia. Greşeala colosală care i-a costat scump

De: Alexandra Costea 05/04/2024 | 09:40
CRBL şi Elena şi-ar fi putut salva căsnicia. Greşeala colosală care i-a costat scump

CRBL şi Elena şi-ar fi putut salva căsnicia. Chiar dacă păreau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate după 16 ani de căsătorie. Iată care este greșeala colosală care i-a costat scump!

Cu o surpriză neașteptată, CRBL și Elena au anunțat separarea lor, luându-i prin surprindere pe toți cei care îi cunoșteau. După 16 ani de căsnicie și cu o fiică minunată, decizia de a merge pe drumuri separate părea de neînchipuit. Cei doi și-au anunțat public decizia de a divorța, iar vestea a provocat o reacție puternică, mai ales că relația lor părea să fie una solidă și fericită.

Experții în relațiile au încercat să explice care ar putea fi adevăratele motive care pot duce la despărțirea de persoana iubită și au oferit sfaturi despre cum să susținem o relație sănătoasă și durabilă.

„Pentru a avea o relație sănătoasă și de lungă durată, cea mai importantă parte este comunicarea. De obicei, în cadrul unei relații de cuplu, partenerul ne apasă câteodată anumite “butoane” care activează la noi reacții diferite de ale acestuia. Acest lucru se întâmplă din cauza experientelor noastre din trecut, a traumelor sau a modelelor comportamentale pe care fiecare dintre noi le-am preluat din familia de origine.

Cum nu există doi oameni la fel, deși este posibil să ne fi ales un partener potrivit, uneori simțim că nu mai suntem pe drumul cel bun tocmai din cauza acestor reacții ce pot apărea în cadrul relației de cuplu. Este foarte important într-o relație să discutăm cu partenerul despre cum ne simțim și să căutam întotdeauna împreună soluții potrivite pentru a depăși astfel de momente. Un aspect important în comunicare este să reușim să nu facem partenerului reproșuri, ci mai degrabă să ii explicăm ce nu funcționează cu scopul de a îmbunătăți situația, nu de a-l face pe acesta să se simtă vinovat.

De asemenea, în ziua de astăzi observăm foarte multe cupluri care nu reușesc să își găsească timp pentru relația lor. Timpul este una dintre cele mai importante resurse ale noastre. Astfel, este foarte important să prioritizăm activitățile din viața noastră în așa fel încât să acordăm timpul și spațiul necesar relației de cuplu. Atât activitățile plăcute și relaxante în cuplu, cât și planurile de viitor, discuțiile serioase și momentele de conectare emoțională sunt foarte importante într-o relație pentru ca aceasta să rămână sănătoasă și stabilă în timp. Nu în ultimul rând, atunci când simțim că apar dificultăți în relație, este foarte important să nu le ignorăm și să ne gândim obiectiv împreună cu partenerul la variantele care există. Să ne punem întotdeauna întrebări despre a verifica dacă suntem pe drumul potrivit și dacă acest drum încă funcționează în doi. Dacă simțim nevoia, nu trebuie să excludem varianta de a merge chiar la terapie de cuplu, pentru că psihologul poate fi un foarte bun mediator atunci când simțim că este prea greu să gestionăm singuri anumite subiecte”, a explicat psiholog Alexandra Marin, pentru jurnaliștii de la WOWbiz.ro.

Citește și: CRBL ȘI ELENA, NUNTĂ ÎN STIL MAFIOT! IMAGINI RARE CU CEI DOI, ÎN URMĂ CU 16 ANI

Divorț șoc în showbiz! CRBL și Elena și-au spus adio după 16 ani de mariaj

CRBL și soția sa, Elena, divorțează după 16 ani de căsnicie. Artistul a făcut anunțul în cursul zilei de joi, 4 aprilie 2024, că el și femeia care l-a făcut tată au ales să meargă pe drumuri separate. Părea că cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, CRBL și Elena au ales să-și spună adio într-un mod prietenesc. Cei doi nu au vrut să ofere foarte multe detalii despre motivele care au dus la divorț.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, au fost mesajul transmis de CRBL pe pagina sa de Instagram.

Citește și: CE MESAJE POSTA ELENA, SOȚIA LUI CRBL, ÎNAINTE CA ARTISTUL SĂ ANUNȚE DIVORȚUL DUPĂ 16 ANI DE CĂSNICIE: ”UNEORI, LUCRURILE BUNE…”

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Și-a început cariera în presă în anul 2021, la Kanal D. A lucrat ca redactor aproape 3 ani pentru site-ul stirilekanald.ro. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Alexandra a absolvit citeste mai mult
Parteneri
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de 1 MAI
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Locul din inima Transilvaniei cu peisaje desprinse din povești. Este destinația ideală pentru vacanța de Paște
Locul din inima Transilvaniei cu peisaje desprinse din povești. Este destinația ideală pentru vacanța de...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Unul dintre suspecții din cazul morții lui Adrian Kreiner a fost extrădat! Ce urmează să se întâmple acum cu Marian Cristian Minae, după ce a ajuns în România
Unul dintre suspecții din cazul morții lui Adrian Kreiner a fost extrădat! Ce urmează să...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia anunțată de Moscova pe 1 Mai: S-A ÎNCHEIAT
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia anunțată de Moscova pe 1 Mai: S-A ÎNCHEIAT
Rețeta pe care o adoră Ion Iliescu. Are un sos special
Rețeta pe care o adoră Ion Iliescu. Are un sos special
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă. Nu mai pot”
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă....
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e de periculos
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e...