Cristian Boureanu iubeste ca la 18 ani! Cum a cucerit-o pe actuala lui iubita: “M-a intrebat daca…”

Publicat: 20/02/2015 | 00:06

Laura Dinca, actuala iubita a lui Cristian Boureanu, are doar 18 ani, cu doar 4 mai mult decat fiica sa. Cu toate acestea, politicianul abia a putut rezista farmecelor “elevei” sale.

Cristian Boureanu si Laura Dinca se cunosc de ceva vreme, insa abia acum o luna s-a infiripat cu adevarat o poveste intre ei. Politicianul a fost cel care si-a luat inima in dinti si a abordat-o pe Facebook.

Laura Dinca

„Mi-a placut mult de el ca om. Pare un om foarte linistit, mi s-a parut foarte ok. Mi-am dat seama ca ne potrivim. Ne stiam din vedere, aveam si prieteni comuni. Lumea e mica! Ne-am scris pe Facebook. El a facut primul pas. M-a intrebat daca schiez”, a povestit Laura Dinca in cadrul unei emisiuni TV.

Cei doi nu-si ascund relatia
Cei doi nu-si ascund relatia

Chiar daca intre ei este o diferenta de 25 de ani, Laura sustine ca au foarte multe in comun.

Laura este rasfatata de Boureanu
Laura este rasfatata de Boureanu

„Ne distram, avem multe in comun. In afara de filme, nu avem gusturi comune. Lui ii plac cele de actiune, mie, de dragoste. Se mentine in forma, face yoga. Pana acum doar m-am uitat, o sa ma apuc si eu. De cand sunt cu el, m-am ingrasat. Mananca foarte mult”, a mai spus constanteanca.

Este ca o mama pentru fiica lui Boureanu

Laura a mai povestit ca ea si Cristi se poarta ca o adevarata familie, chiar daca inca nu s-au mutat impreuna.

Laura se intelege de minune cu fiica lui Boureanu
Laura se intelege de minune cu fiica lui Boureanu

„Nu imi doresc nimic de Dragobete. Suntem foarte fericiti impreuna! Ma inteleg bine cu fiica lui, ne dam sfaturi, iesim impreuna. Nu se simte diferenta de varsta intre noi”, a mai spus Laura.

R.O.

Citește și...