Acasă » Exclusiv » Cu inima frântă, Larisa Iordache și-a amintit de mama ei, moartă în urmă cu doi ani: „Avea o vorbă, Dumnezeu să ierte!” + Model demn de urmat

Cu inima frântă, Larisa Iordache și-a amintit de mama ei, moartă în urmă cu doi ani: „Avea o vorbă, Dumnezeu să ierte!” + Model demn de urmat

De: Sabin Tudor 18/07/2023 | 23:40

Larisa Iordache a oferit un interviu emoționant, în exclusivitate pentru CANCAN.RO! Fosta gimnastă a vorbit deschis despre relația cu sportivul Cristian Chiriță, pe care îl îndeamnă, subtil, să îi dea inelul cu care să o ceară de soție. Mai mult, actuala antrenoare se gândește să devină mamă, cu doleanța ca cel mic să-i calce pe urme. Însă, în întregul discurs despre viitor, medaliata olimpică nu își uită mama, decedată acum doi ani. 

Ex-concurenta de la America Express susține că se va ghida după una dintre spusele Adrianei Iordache, conform căreia un copil ar bate mai bine mingea cu folos, într-un cadru organizat, decât să o facă fără un țel bine stabilit. Cristian Chiriță îi este alături iubitei în realizarea idealurilor, chiar dacă fosta gimnastă nu dorește tot timpul să își încarce partenerul cu problemele sale. Mai mult, cei doi intenționează să plece și într-o scurtă vacanță, dar nu își găsesc timpul necesar.

( NU RATA: LARISA IORDACHE, DEZVĂLUIRI NEAȘTEPTATE DESPRE PRIMA OPERAȚIE SUFERITĂ. CINE I-A PLĂTIT INTERVENȚIA, DUPĂ CE FEDERAȚIA A REFUZAT SĂ O AJUTE )

Larisa Iordache a făcut declarații exclusive despre relația cu sportivul Cristian Chiriță (Foto: captură video)

Larisa Iordache intenționează să își crească urmașii după „credința” Adrianei Iordache, trecută în neființă acum doi ani: „Eu știu vorba aia a mamei, Dumnezeu s-o ierte!”

CANCAN.RO: Ți-ar plăcea să vină iubitul tău, să ți se pună în genunchi?

Larisa Iordache: Oricărei femei cred că i-ar plăcea acest lucru, dar nu ne grăbim. Orice femeie își dorește inelul, ne dorim, îl așteptăm, dar nu ne grăbim, pentru că nu avem de ce să ne grăbim. Timpul trece, ne cunoaștem din ce în ce mai mult și cred că funcționează foarte bine. Simțim amândoi că o să meargă lucrurile spre bine și ne dorim să facem chestii împreună, asta cred că e cel mai fain într-o relație.

CANCAN.RO: Recent, fosta ta colegă, Cătălina Ponor, s-a măritat. Mă gândesc că e un deziderat și pentru tine…

Larisa Iordache: Îmi pare rău că nu am ajuns la Cătă, pentru că am avut tot o nuntă în acea zi și am fost domnișoară de onoare. Nu aveam cum, am vorbit cu ea și a zis «stai liniștită, nu te panica, e în regulă, ne vedem noi la o cafea». Dar m-am bucurat pentru ea și bineînțeles că fiecare dintre noi ne dorim. Mai ales că ne înțelegem cu toate, stăm și discutăm despre lucrurile astea. Pentru că gimnastica gata, s-a terminat pasul acesta, urmează viața normală.

Larisa Iordache se gândește la posibilitatea de a avea un copil cu iubitul său, Cristian Chiriță (Foto: captură video)

CANCAN.RO: Îți proiectezi și un copil, la un moment dat, ți-ai dori ca acesta să îți calce pe urme?

Larisa Iordache: Cred că o să mergem tot pe nișa asta de a fi sportiv, însă nu o să forțăm cu absolut nimic. Eu știu vorba aia a mamei, Dumnezeu s-o ierte, decât să stea copilul să bată mingea în fața blocului degeaba, mai bine o bate cu folos. Și o să încercăm să mergem pe sport, o să-l împingem spre ceea ce o să-i placă, dar n-o să-l forțăm niciodată. Trebuie să-l lași pe el să-și dezvolte creativitatea și abilitățile motrice în modul lui. E foarte important ca un copil să fie susținut.

CANCAN.RO: Tu, fiind crescută într-un mediu extrem de disciplinat, crezi că vei fi genul de părinte aspru?

Larisa Iordache: Nu, niciodată. Probabil o să fiu mai strictă, dar Cristian completează din partea cealaltă, că el e mai chill. Bărbații așa sunt în general.

( CITEȘTE ȘI: CU CE SE OCUPĂ CRISTIAN CHIRIȚĂ, IUBITUL LARISEI IORDACHE. PARTENERUL EI S-A IUBIT ÎN TRECUT CU O ALTĂ SPORTIVĂ CELEBRĂ )

Larisa Iordache a preferat să se izoleze după pierderea mamei, pentru a nu își împovăra partenerul: „Când un om intră într-o relație trebuie să-și păstreze problemele pentru el!”

CANCAN.RO: Relația aceasta te-a ajutat să treci peste momentul dificil al pierderii mamei?

Larisa Iordache: Am încercat să am o perioadă de timp de opt luni de zile, singură, în care am încercat să trăiesc toate sentimentele pentru a mă obișnui și a mă adapta eu, pentru a nu intra în viața cuiva cu problemele mele, să îl încarc pe el. Nu este corect, fiecare dintre noi avem problemele noastre și atunci când un om intră într-o relație trebuie să-și păstreze problemele pentru el, să discute despre ele, dar cu calm.

Pentru că în momentul în care tu pui problemele tale asupra persoanei respective, îl încarci pe el prea mult și atunci lucrurile nu mai funcționează așa cum ar trebui. Și atunci, eu am încercat în timpul acela să mă găsesc pe  mine, să îmi găsesc abilitatea de a sta calmă și de a rezolva problemele în modul meu. Categoric, în momentul în care am decis să intru într-o relație cu Cristian, și el la fel, am fost amândoi capabili să vorbim foarte deschis de la început. Asta, pe noi, ne-a ajutat foarte mult.

Larisa Iordache și partenerul de viață nu își găsesc timpul necesar pentru o vacanță (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Plecați în vacanță?

Larisa Iordache: Sperăm să plecăm în vacanță, vrem să mergem câteva zile la mare, dar suntem pe fugă. El cu treabă, eu cu treabă, el începe campionatul, trebuie să se pregătească. Eu doar antrenez, momentan, însă am antrenamente cu copiii. Și fiind câțiva antrenori, pentru că nu suntem foarte mulți, trebuie să facem cu schimbul. Și atunci trebuie să ne adaptăm și să ne mulăm după programul celuilalt.

( ACCESEAZĂ ȘI: LACRIMI LA AMERICA EXPRESS! LARISA IORDACHE, DEZVĂLUIRI ULUITOARE: “MI S-A SPUS CĂ ÎȘI DORESC SĂ VIN CU MAMA MEA!” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Bancul zilei | Cum miroase femeia perfectă, de fapt
Bancul zilei | Cum miroase femeia perfectă, de fapt
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Deea Maxer și Robert Drilea s-au împăcat! Primul mesaj transmis de cei doi: „Test..”
Deea Maxer și Robert Drilea s-au împăcat! Primul mesaj transmis de cei doi: „Test..”
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări. Autoritățile au o bănuială despre cum s-a format
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc, bogății, relații noi și multe oportunități pentru acești nativi
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc,...
Este păcat dacă speli la mașină în Vinerea Mare? Adevărul, explicat de Părintele Vasile Ioana
Este păcat dacă speli la mașină în Vinerea Mare? Adevărul, explicat de Părintele Vasile Ioana
Se CONFISCĂ totul. Legea care se aplică în toată România. Românii au interzis
Se CONFISCĂ totul. Legea care se aplică în toată România. Românii au interzis
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă. Trebuie dus la Viena, în regim de maximă urgență
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la Beatles. Video
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la...
Finalistul Zannidache, acuzat că a trișat la Survivor All Stars: „Ai rupt contractul și vin clauzele peste tine!”
Finalistul Zannidache, acuzat că a trișat la Survivor All Stars: „Ai rupt contractul și vin...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare
Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...