Cui va rămâne averea lui Cristian Țânțăreanu! Afaceristul și-a făcut testamentul

Publicat: 31/07/2020 | 21:27
Cui va rămâne averea lui Cristian Țânțăreanu! Afaceristul și-a făcut testamentul

Cristian Țânțăreanu și-a făcut testamentul, așa că este foarte clar cui va rămâne averea afaceristului.

În 2016, omul de afaceri a trecut prin momente grele după ce a fost diagnosticat cu cancer. Pentru că a luat în calcul toate variantele, Țânțăreanu și-a făcut atunci testamentul, doarece nu ar fi dorit ca familia să treacă prin certuri din cauza banilor și bunurilor moștenite. 

Din fericire, boala a recidivat, însă afaceristul a preferat să lase testamentul așa cum este și să nu îl anuleze sau modifice între timp, scrie playtech.ro.

„Nu mai am niciun ban”

„Am facut testamentul pe vremea când eram bolnav, le-am împărțit averea tuturor. Acum sunt un om sărac, nu mai am niciun ban. Ce am avut eu le-am împărțit lor. Cancerul ăla vrei să spui că e problemă? Atunci mi-am aranjat testamentul ca să nu se omoare ăştia între ei, crezând că mă duc”, a declarat Țânțăreanu.

Afaceristul în vârstă de 76 de ani a fost de-a lungul anilor în atenția publicului, fiind considerat unul dintre cei mai excentrici milionari din România. Anii trecuți, el făcea dezvăluiri despre ce pensie îi revine de la stat: „Am 14 milioane de lei vechi. Atât e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea”.