Cum a fentat fotbalistul Mihai Radut Politia Rutiera! “Schema de joc” tine de jumatate de an

Publicat: 07/01/2015 | 00:05
Cum a fentat fotbalistul Mihai Radut Politia Rutiera! “Schema de joc” tine de jumatate de an

Fotbalistul Mihai Radut a reusit de aproape sase luni sa “fenteze” Politia Rutiera, cu un singur sut. Mijlocasul a chemat in judecata institutia, pastrandu-si permisul in buzunar!

La fel ca orice alt sofer care a calcat pe bec, si fotbalistul Mihai Radut, in prezent mijlocas la echipa “Pandurii Tg.Jiu”, s-a folosit de aceeasi schema de joc “rutier”. Potrivit evidentei informatizate a Ministerului Justitiei, fotbalistul a dat in judecata Politia Locala din Chitila, pentru o isprava comisa la volan.

Radut evolueaza in prezent la
Radut evolueaza in prezent la „Pandurii” Tg. Jiu

Dosarul a fost inregistrat la sfarsitul lunii august 2014, la Judecatoria Buftea si, paradoxal, nici pana astazi nu a primit termen de judecata! Inedita situatie i-a permis lui Mihai Radut sa-si pastreze, in tot acest timp, permisul de conducere in buzunar, fara sa-si faca nici un fel de probleme. Mai mult, fostul stelist a uitat cu desavarsire de mica lui isprava.

Credea ca a castigat deja procesul

“Ce, am eu un proces cu Politia?? A, ala vechi, dar s-a terminat, nici nu-mi mai aduc aminte. Cred ca m-au prins intr-o depasire si mi-au dat cateva puncte amenda, spunandu-mi ca trebuie sa predau permisul. M-am dus la un avocat, i-am dat in judecata si gata” a declarat Mihai Radut pentru CANCAN.ro.

Radut a avut de furca cu Politia Rutiera
Radut a avut de furca cu Politia Rutiera

Evident, deoarece dosarul sau nu a ajuns inca pe masa magistratilor, nu a fost fixat primul termen de judecata, iar pentru ca nu a primit nici o citatie, mijlocasul de la Pandurii a crezut ca problema lui e deja rezolvata

S-a iubit cu Gina Pistol

Pe langa activitatea lui sportiva, Mihai Radut s-a facut remarcat si datorita relatiilor amoroase cu mai multe vedete din show-bizul autohton.

MIhai Radut s-a iubit si cu Gina Pistol
MIhai Radut s-a iubit si cu Gina Pistol

Mai intai I-a tinut de urat fostului iepuras “Playboy” Gina Pistol, pentru ca apoi sa ajunga in bratele Alinei Crisan. In fotbal, a inceput la echipa de juniori din Slatina, ajungand in varful carierei sale la Steaua si Sporting Lisabona. In prezent evolueaza la echipa “Pandurii” Tg. Jiu.

CITESTE SI: Este ea noua iubita a lui Mihai Radut!? Cu ce bruneta a fost surprins fotbalistul si ce au facut impreuna

Mihai Radut se pricepe la lautari. Si-a incheiat weekendul pe ritmuri de manele alaturi de modelele Raluca Dumitru si Flori Raiciu

 

(M.N.)