Acasă » Știri » Știri interne » Cum au aranjat arbitrii meciul Rapid-Steaua

Cum au aranjat arbitrii meciul Rapid-Steaua

De: Cancan 21/03/2008 | 00:00
Cum au aranjat arbitrii meciul Rapid-Steaua

VECIN. Deaconu locuieste in apropierea stadionului Stelei Strategie. Timp de 50 de minute, Deaconu le-a explicat colaboratorilor, cu pixul in mana, ce trebuie sa faca pe stadionul Giulesti SOSIRE. Asistentii si arbitrul de centru au venit in masini separate PLECARE. Au parasit benzinaria pe usa din spate. „Centralul” nu si-a uitat mapa in care a ascuns tactica de joc Incredibil. Cu opt ore inaintea derby-ului, centralul Alexandru Deaconu si tusierii Adrian Vidan si Nicolae Marodin s-au intalnit in mare secret, intr-o benzinarie, unde au pus la punct „strategia”! Cei trei au fost urmariti, pas cu pas, timp de mai multe zile, de paparazzii CANCAN Octavian Topa, Adrian Artene Marele derby Rapid-Steaua a fost prefatat de un mare razboi al declaratiile legate de prestatia arbitrilor. Amenintarea lui George Copos ca va retrage echipa din teren, in cazul in care formatia lui va fi dezavantajata, a starnit o adevarata furtuna la FRF si nu numai. Cu mai multe zile inaintea meciului, CANCAN a decis sa urmareasca pas cu pas ce se intampla in culise. Inainte ca membrii Comisiei Centrale a Arbitrilor sa-l fi anuntat oficial pe bucuresteanul Alexandru Deaconu drept central, CANCAN a aflat ca el va fluiera in Giulesti si, prin urmare, a declansat urmarirea acestuia. Alexandru Deaconu (nascut pe 30 martie 1972) locuieste intr-un bloc din fata stadionului Ghencea, la etajul 3, este casatorit si are un copil de sapte luni. Vecinii il descriu ca pe un tip linistit, care nu le-a creat probleme. Extrafotbal, Deaconu este director de vanzari la compania multinationala „Philip Morris”. Are biroul in comuna Otopeni, acolo l-am gasit zi de zi pe parcursul actiunii de investigatie. Mai trebuie spus ca tatal lui Alexandru, Gelu Deaconu, este magazioner la FRF si lucreaza alaturi de Mircea Sandu din 1990. In plan material, familia arbitrului nu-si refuza nimic. Au doua masini, Ford (el un Jeep, ea un Mondeo), locuiesc intr-un apartament spatios, imbunatatit de curand cu termopane noi, o plasma de ultima generatie (cutia ei este inca pastrata pe balcon) si un aparat de aer conditionat Samsung. Acesta din urma a fost achizitionat mult dupa ce alti colegi de breasla si-au deschis magazine Samsung cu ajutorul lui George Copos.

S-a temut sa nu fie filat!

In ultimele trei zile, Alexandru Deaconu a fost deosebit de agitat. In timp ce conducea masina facea multe manevre ciudate in trafic, doar-doar va descoperi daca este urmarit sau filat. Miercuri a fost la birou, pana fix la ora 17.00. La 17.01 a urcat in masina lui si a plecat val-vartej spre centrul de la Mogosoaia. A ajuns la 17.27 si a alergat timp de o ora si 30 de minute. Tot timpul s-a manifestat bizar. Se uita banuitor imprejur, ca si cum s-ar fi ferit sa fie observat. Inainte sa plece de la Mogosoaia, spre casa, s-a dus la un taxi, parcat in fata centrului si l-a luat la rost pe sofer. „Ma urmariti de trei ore! Mergeti mai bine la o bere?” Soferul n-a inteles nimic din comportamentul ciudat al arbitrului si s-a uitat la el ca la un tip cu probleme psihice.

Tactica de la OMV

A doua zi, adica ieri, Deaconu a iesit din casa imbracat in trening si cu o mapa sub brat. Era ora 10.33. S-a urcat in masina si a plecat in mare viteza spre Complexul Regie. A condus in viteza, a trecut pe rosu, a depasit pe linia de tramvai, doar-doar va scapa de eventuali urmaritori. S-a oprit intr-o benzinarie OMV si s-a asigurat minute bune ca nu sunt persoane suspecte in zona. A cumparat apoi o apa plata si lichid pentru parbriz pe care l-a pus in rezervor, rotindu-si ochii in toate directiile. La putin timp, in aceeasi benzinarie a ajuns un Volkswagen Touran alb condus de arbitrul-asistent Adrian Vidan. Pe locul din dreapta era Nicolae Marodin, al doilea tusier al derby-ului Rapid-Steaua. Cei doi pareau speriati. Se uitau si ei de jur imprejur, iar Vidan isi trecea cu nervozitate mana prin par. Au intrat toti trei in benzinarie si s-au asezat la o masa.

„E o treaba simpla… Nu va fie frica… „

La masa, Deaconu s-a asezat cu fata spre intrare, de la care nu-si lua ochii. Vidan s-a asezat in lateral, asigurandu-se cu coada ochiului, ca nu este nimeni atent la ce vorbesc ei. Deaconu a scos o hartie din mapa pe care o pregatise de acasa. Parea cel mai relaxat dintre ei. Afisa un zambet fortat incercand sa-i detensioneze pe colegii lui, intr-un fel sa-i linisteasca. A inceput cu o mana sa deseneze scheme pe o coala alba, in timp ce mormaia deasupra ei, cu cealalta mana acoperindu-si gura. Vidan isi trecea mainile prin par, asculta atent si scana cu privirea pe toti cei care intrau si ieseau din benzinarie. Reporterul CANCAN a reusit sa auda urmatoarele sfaturi ale centralului catre colegii de brigada: „E o treaba simpla… Nu va fie frica… ” (…) „Lasati tot timpul linia in spate…” (…) Dupa aproape 50 de minute, cei trei au parasit benzinaria pe usa din spate, nu asa cum intrasera, prin fata. Erau la fel de atenti sa nu fie observati de cineva. Deaconu s-a intors acasa, unde s-a intalnit cu sotia care scosese bebelusul la plimbare! S-a jucat cateva secunde cu copilasul, in timp ce privea peste carucior, dupa care a intrat in bloc sigur ca nu fusese urmarit.

Seful arbitrilor Si-a dat demisia!

Gheorghe Constantin, poreclit „Valcea”, si-a dat demisia ieri din functia de presedinte al Comisiei Centrale de Arbitri. Constantin si-a motivat decizia prin faptul ca, deodata, suspect, trebuie sa-si ingrijeasca sanatatea. „S-au adunat multe, dar sa nu se gandeasca cineva ca eram in situatia iminenta de a fi dat afara si am ales aceasta varianta. Pe de alta parte, sunt motive pe care nu le voi dezvalui nimanui, niciodata”, a spus seful arbitrilor, precizand ca demisia sa va deveni operabila la finalul campionatului.

Ultima ora: S-a vandut Rapidul!

Ieri seara, imediat dupa marele derby, George Copos si Fahti Taher au semnat actele de vanzare ale clubului. Cele doua echipe de avocati si contabili au lucrat mai bine de trei saptamani la intocmirea acestora. Conform contratului de vanzare-cumparare, Taher a platit 40.000.000 de euro pentru 80% din actiunile clubului. Copos va ramane cu 20% din actiuni si se va ocupa de managementul Rapidului pana la terminarea actualei editii de campionat. (O.T.)

Declaratii date ieri, inainte de meci

Da, admit ca au fost erori care s-au facut in avantajul nostru, insa nu am umblat la niciun arbitru. Steaua este cea mai curata echipa in relatia cu arbitrii, n-am facut niciun aranjament cu vreunul dintre ei” Gigi Becali, patron Steaua Oameni ca George Copos au facut numai nenorociri in arbitraj” Ionut Lupescu, director general FRF Le raspund celor de la FRF cu un proverb chinezesc: „Oamenii care nu voiau sa munceasca (n.r. – sic!) cereau peste”” George Copos, patron Rapid Sfatul meu pentru conducatori este sa nu se mai ia de arbitri. Sa se ia de familiile lor sau de altcineva! Dar sa-i lase in pace pe arbitri!” Mircea Sandu, presedinte FRF

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cum a fost CUCERITĂ ispita Antonela de milionarul român: „A venit să mă ia cu avionul și...”
Cum a fost CUCERITĂ ispita Antonela de milionarul român: „A venit să mă ia cu...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică...
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de Narcisa dau totul peste cap: „Dormea la mine…”
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes: „Plecam la ora 6:30 și mă întorceam aproape de miezul nopții acasă. Am mâinile atât de muncite.”
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă aici bani frumoşi
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să cadă?
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Planta banală care te scapă de stările de oboseală. O găsești în piețe, e foarte ieftină, dar mulți români evită s-o cumpere
Planta banală care te scapă de stările de oboseală. O găsești în piețe, e foarte...
Horoscop zilnic pentru duminică, 21 aprilie 2024. Schimbare mare pentru Berbec, bani pentru Balanță
Horoscop zilnic pentru duminică, 21 aprilie 2024. Schimbare mare pentru Berbec, bani pentru Balanță
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
Încă o veste bună pentru Florin Dumitrescu, după ce a semnat cu ProTv-ul! Fanii au transmis sute de mesaje de felicitări! El și Cristina sunt în culmea fericirii!
Încă o veste bună pentru Florin Dumitrescu, după ce a semnat cu ProTv-ul! Fanii au...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
MAGHIARII, umiliți în România. Porneşte revoluţia: Reacţionăm!
MAGHIARII, umiliți în România. Porneşte revoluţia: Reacţionăm!
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
Iarna se ÎNTOARCE în România! Meteorologii anunță un nou val de aer polar peste țara noastră
Iarna se ÎNTOARCE în România! Meteorologii anunță un nou val de aer polar peste țara...
Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy: Cel mai drăguţ! Ce a putut spune despre Adrian Mutu
Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy: Cel mai drăguţ! Ce...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
Laurette se mută definitiv din România. Vedeta își vinde mașina și luxoasa vilă din Tunari
Laurette se mută definitiv din România. Vedeta își vinde mașina și luxoasa vilă din Tunari
Locul din România unde au fost “ascunse” sute de tone de aur. Bogățiile uriașe din adâncuri au uimit pe toată lumea. Puțini știu unde se află
Locul din România unde au fost “ascunse” sute de tone de aur. Bogățiile uriașe din...
Planta care te scapă rapid și definitiv de insecte. Mulți români o au în bucătărie, dar puțini știu la ce este bună
Planta care te scapă rapid și definitiv de insecte. Mulți români o au în bucătărie,...