Acasă » Exclusiv » Cum au primit frații Tate autoritățile în vila din Pipera. “Cobra” a ars-o arogant, iar Tristan s-a panicat rău în fața procurorilor

Cum au primit frații Tate autoritățile în vila din Pipera. “Cobra” a ars-o arogant, iar Tristan s-a panicat rău în fața procurorilor

De: Răzvan Scarlat 12/04/2022 | 12:58

Polițiștii și procurorii din Ilfov au descins, luni, în vila din Pipera a fraților Tristan și Emory Andrew Tate, după ce aceștia ar fi sechestrat două femei, care ar fi urmat să fie traficate pe piața sexului. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, ce s-a întâmplat la locuința celor doi frați, precum și imagini cu momentul în care ex-ul Biancăi Drăgușanu și fratele său sunt luați cu duba și duși la audieri, sub ochii unei mame disperate, a cărei fiică ar fi fost racolată de cei doi englezi. Cum au reacționat cei doi frați? Vă prezentăm imagini exclusive, care arată starea de spirit a celor doi frați.

Oamenii legii au fost anunțați de un reprezentant al Biroului de Securitate Diplomatică din cadrul Ambasadei SUA la București, cu privire la faptul că există o informație conform căreia, într-un imobil situat pe Strada Washington, din orașul Voluntari, Emma Aida Gabbey, în vârstă de 21 ani, cetățean american, ar fi sechestrată.

Lângă americancă, era închisă și o româncă

Polițiștii ilfoveni s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea unei posibile infracțiuni de lipsire de libertate în mod ilegal. Anchetatorii au stabilit că victima se află în vila fraților Tristan și Andrew Tate, cetățeni britanici. Au fost obținute două mandate de percheziție, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, de la instanță (Judecătoria Buftea), pentru lipsire de libertate. În urma descinderii, anchetatorii au descoperit că, pe lângă americancă, în imobil era închisă și o româncă.

(VEZI AICI: DEZVĂLUIRE. DIN CE FAC BANI FRAȚII TATE? CANCAN.RO ARE TOATE DETALIILE! COMERCIALIZEAZĂ PLĂCERI PENTRU ADULȚI ONLINE!)

Vila din Pipera, luată cu asalt

La vila fraților Tate a început forfota. Mascații, polițiștii și procurorii din Ilfov au luat cu asalt “palatul” englezilor care, de-a lungul timpului, de când s-au mutat în România, au afișat, ori de câte ori au vrut, viața luxoasă și opulentă pe care o trăiesc. Fie că și-au achiziționat bolizi de lux, fie că s-au filmat la petreceri somptuoase, unde au curs “râuri” de șampanie și unde s-au “sudat” trabucuri de fine, cei doi au fost mereu în centrul atenției. Acum, aceștia au probleme serioase cu legea.

Șirul evenimentelor în care frații Tate sunt actorii principali

Șirul evenimentelor este captivant. CANCAN.RO vă prezintă, pas cu pas, ce s-a întâmplat din momentul în care mascații, polițiștii și procurorii din Ilfov au descins în vila din Pipera și până când Tristan și Andrew Tate au fost luați cu duba și duși la audieri.

Mașinile fraților Tate, percheziționate

ORA 22:50 – Mașinile lui Tristan și Andrew Tate sunt percheziționate. Oamenii legii ridică dovezi care i-ar putea incrimina pe „ex”-ul Biancăi Drăgușanu și pe fratele său.

Mașinile fraților Tate sunt percheziționate (Foto: CANCAN.RO)

Două translatoare au luat parte la descinderi

ORA 23:18 – Din vilă iese un bolid de lux, în care se află două femei. Ambele își ascund fețele. Din informațiile CANCAN.RO, acesta ar fi fost translatoarele care ar fi luat parte la percheziții.

Translatoarele părăsesc vila din Pipera (Foto: CANCAN.RO)

(NU RATA: IMAGINI EXCLUSIVE. PÂNĂ SĂ INTRE MASCAȚII PESTE EI, FRAȚII TATE POSTAU CONSTANT IMAGINI CU MAȘINILE DE MILIOANE DE EURO PE CARE LE DEȚIN. LI S-A ”APLECAT” OPULENȚA?)

Mama româncei sechestrate: Au racolat-o, că e prea naivă. Fata mea are 20 de ani, e la facultate

ORA 23:51 – În fața vilei din Pipera apare o femeie disperată, mama uneia dintre fetele care se aflau în vila deținută de frații Tate în momentul în care au dat buzna mascații. Aceasta explică modul în care fiica ei, studentă în anul II, ar fi ajuns în anturajul englezilor.

Copilul meu e un copil cuminte, niciodată nu mi-a făcut probleme. Mereu o întrebam dacă are prieten și-mi spunea:«Nu, mami. Eu doar mă duc la facultate». E un copil foarte cuminte, cred că de-aia a și racolat-o, că e prea naivă.

Mi-a zis că iese la un suc cu o prietenă. Mie mi s-a părut un lucru ciudat de la început, de când am văzut poze cu fata cu care zicea că iese. Am văzut că fata aia avea o figură mai dubioasă, nu mi-a plăcut, dar am zis să nu-i zic nimic copilului meu.

M-am gândit că e colegă cu ea, iese și ea la o cafea cu o colegă, nu face nimic rău. Asta cred că e de-aia de racolează. Clar anturajul e de vină! Fata mea are 20 de ani, e anul II la facultate”, a dezvăluit mama tinerei sechestrate în vila fraților Tate.

Mama uneia dintre tinerele sechestrate de frații Tate

Tristan Tate racolează fete naive de la prezentări. Voia să o vândă!”

Femeia a numit-o “peștoaică” pe așa-zisa prietenă a fiicei sale. Din câte se pare, tânăra ajunsă în anturajul fostului iubit al Biancăi Drăgușanu și al fratelui său ar fi fost ademenită cu o carieră în modeling. Ulterior, însă, ar fi urmat să fie vândută în România sau în străinătate, potrivit femeii care a fost la un pas să-și piardă fiica.

De o lună de zile parcă nu-mi mai spunea tot ce face. Ea care înainte îmi zicea tot-tot. Ea s-a dus la mai multe prezentări. Cred că ăsta (n.r. Tristan Tate) asta face, racolează fete naive de la prezentări. Așa mă gândesc. Cred că de acolo a racolat-o ‘peștoaica’ aia și a adus-o la ăsta. Că mereu mi-a trimis poze: uite, mami, sunt la prezentare, stăm atât, ne dau atâția bani. Copilul îmi spunea tot, nu-mi ascundea nimic. Cred că a văzut-o naivă și cuminte și a adus-o aici. Voia s-o vândă aici sau peste hotare. Ce-o fi zis: Hai, că asta e tocmai bună, că e cuminte, naivă”, a mai spus femeia.

Mascații continuă perchezițiile

ORA 00:20 – Mascații, polițiștii și procurorii continuă perchezițiile. Vă prezentăm, în exclusivitate, imagini din vila lui Tristan și Andrew Tate, unde oamenii legii sunt în plină acțiune, în căutarea dovezilor.

Perchezițiile continuă în vila fraților Tate (Foto: CANCAN.RO)

Tristan Tate, nervos și agitat, cu procurorii în casă

ORA 00:45 – Tristan Tate este nevos și agitat, conștientizând, probabil, gravitatea situației. Fostul iubit al Biancă Drăgușanu gesticulează nervos, iar la un moment dat se ridică amenințător.

Tristan Tate, agitat cu polițiștii în casă (Foto: CANCAN.RO)

Dovezile sunt ridicate cu o dubă

ORA 00:51În curtea vilei din Pipera intră o mașină de poliție, în care anchetatorii pun dovezile pe care le-au strâns. Aici ne referim la unități de calculator, DVD-uri, documente, etc.. La plecare, duba de poliție lovește un container de gunoi, în urma impactului mașina alegându-se cu geamul din spate distrus.

Dovezile sunt strânse de anchetatori (Foto: CANCAN.RO)

Cobra” Tate trage relaxat dintr-un trabuc

ORA 01:12 – Spre deosebire de fratele lui, “Cobra” Tate este zâmbitor și trage relaxat dintr-un trabuc. Se plimbă liniștit prin casă, după care se așază pe o canapea.

Cobra Tate trage relaxat dintr-un trabuc (Foto: CANCAN.RO)

Fratele lui Tristan Tate este informat că va fi dus la audieri

ORA 01:13 – “Cobra” Tate este informat de polițiști că urmează să fie dus la audieri. Intenționează să plece cu tot cu trabuc, însă oamenii legii îi atrag atenția că nu are voie să fumeze în mașină. Englezul stinge țigara de foi și se îndreaptă, relaxat, spre dubă, după ce își aranjează paltonul. La poartă, femeia căreia i-ar fi sechestrat fata privește, revoltată, întreaga scenă.

Cobra Tate este informat că va fi dus la audieri (Foto: CANCAN.RO)

(VEZI ȘI: ”FOSTUL CUMNAT” AL BIANCĂI DRĂGUȘANU, REȚINUT DE POLIȚIȘTI! CE A FĂCUT COBRA TATE ÎN SPANIA)

Cobra” Tate, zâmbitor în dubă

ORA 01:14 – “Cobra” Tate intră în dubă relaxat, dar refuză să facă vreo declarație. În mașină zâmbește.

Cobra Tate, relaxat în dubă (Foto: CANCAN.RO)

Ex-ul Biancăi Drăgușanu este, la rândul lui, ridicat

ORA 01:16 – Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, este și el luat cu duba. Spre deosebire de fratele lui, acesta pare serios și nu are deloc chef de glume.

Tristan Tate nu a fost deloc încântat de vizita polițiștilor (Foto: CANCAN.RO)

Cine sunt frații Tate

Fost luptător britanic, Tristan Tate s-a stabilit în România alături de fratele său, iar cei doi și-au cumpărat o vilă în Pipera, unde ar fi amenajat un adevărat studio de videochat. Aceștia ar fi moștenit, de la tatăl lor, un hotel în Thailanda, prin intermediul căruia ar fi strâns o avere importantă, care s-ar ridica la nivelul milioanelor de euro.

În țara noastră, cei doi s-au afișat cu mașini în valoare de sute mii de mii de euro, iar Tristan a devenit un personaj monden după ce a avut o relație amoroasă cu Bianca Drăgușanu. Fost luptător, Tristan Tate a obținut două centuri la kickboxing, iar în țara nostră și-a încercat norocul și în cușcă, unde a fost, însă, învins înainte de limită de campionul MMA Adrian Preda.

Dețin un întreg arsenal” pe patru roți, mai cu seamă au în garaj peste 10 mașini de lux, printre care: McLaren 720 S personalizat, Bugatti Chiron Pursport, Lamborghini Huracan Evo, Ferrari 812 Superfast, Ferrari 458 Italia, Mercedes S63 AMG Brabus, Aston Martin Vanquish S Ultimate, Aston Martin Dbs Superlegerra, BMW M5 Competition, Porsche 911 992 4S, McLaren 765 LT, Rolls Royce Wraith Black Badge, iar lista poate continua.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol și a postat-o pe net: „Te pregătești”
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol și a postat-o pe net: „Te pregătești”
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre o posibilă împăcare: „Poate da, poate nu...”
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia civilă
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia...
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp: „Nu este o tragedie”
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp:...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...