Curaj nebun sau vulgaritate! Andreea Marin s-a pozat fără haine la saună

Publicat: 05/01/2019 | 15:27

După sărbători, Andreea Marin a ales să se retragă la Brașov. Nu pentru relaxare, ci pentru a face o cură de detoxifiere. Vedeta se află, în prezent, la un centru special. Chiar și așa, a rămas activă pe rețelele de socializare.

Recent, vedeta a urcat imagini de la o sesiune de saună. A ales un costum de baie decoltat, care i-a scos în evidență bustul generos. Curaj nebun sau vulgaritate? Vă lăsăm pe voi să decideți!

Ca fetele, la o șuetă, la final de zi. Am rezistat și azi, cu brio! Eu am ales să fac intensiv 4 zile de detox care restabilește echilibrul minte, trup și suflet: sport și saună zilnic, yoga, meditație, plimbări pe munte în aer liber, masaj (anticelulitic, thai, încheieturile și corpul se mișcă deja mult mai ușor, fluid), drenaj limfatic, tratament facial, hammam, colema (ce bine e să vezi cum ceea ce stagna în intestine părăsește corpul acum, iar digestia, tranzitul intestinal funcționează cum trebuie!), dietă Master detox (poți alege și meșe solide Raw Vegan, eu fac asta însă doar în ultima zi, ca o trecere spre viață de acasă, dar cea mai eficientă detoxifiere, deblocare a organismului, e dieta cu mese lichide de 4 zile minim – supe, ceaiuri, sucuri speciale din legume, fructe, plante verzi, bei la fiecare oră și jumătate într-o anumită ordine, cu o anumită disciplină, nu orice suc sau fruct e indicat; probiotice, psyllium dizolvat în sucul proaspăt, care se expandează în stomac și îți dă senzația de sațietate, spirulina -superaliment obținut din alge ce conține peste 280 de substanțe benefice pentru organismul uman, de 20 de ori mai mult fier decât spanacul, de pildă, și e printre puținele surse vegetale de vitamină B12.)

Ne e foame? Ziua nici nu avem timp să gândim, atât de plin e programul și atât de intens e efortul când vine vorba de mișcare, iar seara eu iau ultima masă, supă pe care o putem bea în ce cantitate vrem, în jur de ora 21.30. Deci nu, nu e ceva atât de greu cum pare, și pentru orice lucru bun ai nevoie și de voință, nu-i așa? Apoi odihnă! Că tare îmi lipsea și ea! ? Deja mă simț minunat, cu energie și poftă de treabă, mulțumită specialiștilor de aici care ne supraveghează și impulsionează, iar de luni încep treaba. Continui acasă cu o anumită disciplină, nu cu o dietă, ci ținând cont de principii sănătoase și de felul în care învățam și să gătim aici, dar și cu sport, pilates, grijă și de mine, nu doar de responsabilități și de cei din jur, și.. feminitate! Îmi promit! Weekend minunat!”, a scris Andreea Marin.

După #detox, curățare interioară și exterioară-pentru că nu doar intestinele se golesc, nu doar digestia și tranzitul se reglează, dar și pielea se exfoliază, regenerează, curață, mai ales după saună, hammam și sport, combinația câștigatoare – un tratament #biofacialdetox e ceea ce îți readuce lumina pe față. Nu, nu ai nevoie de niciun filtru pentru pozele tale, nici de vreo lumină specială. Pur și simplu, îți simți tenul întinerit, elastic, strălucitor și curat. Peelingul e o combinație de maghiran, oregano, mentă piperită, extract de fructe exotice, ulei de măsline, acid citric, scorțișoară și alte daruri ale naturii. Corpul tău reflectă în primul rând hrana pe care i-o oferi, mișcarea pe care o faci, disciplina, echilibrul, iubirea”, a mai spus Andreea Marin.

Citește și...