Dacian Varga

CANCAN.ro a dezvăluit că Dacian Varga a trăit în concubinaj cu Felicia Medawar. Tot noi am făcut publică prima imagine cu cei doi împreună, iar ca să cpntinuăm şirul dezvăluirilor, vă povestim şi cum se desfăşoară amantlâcul în prezent.

Atacantul Dacian Varga (30 de ani) a avut o relaţie de mai bine de un an cu Felicia Medawar (42 de ani), la vremea acea căsătorită cu afaceristul libanez Georges Medawar. În 2015, în vară, cei doi au divorţat, iar motivul a fost fotbalistul, care şi el era într-o relaţie cu o tânără pe nume Laura. Idila lor, însă, nu a durat prea mult, căci de câteva luni s-au despărţit şi ei, iar întreaga poveste de concubinaj a fost, practic, trăită degeaba. Partea siropoasă a acestui amantlâc este că de cinci luni, de când Laura i-a dat papucii la propriu şi la figurat lui Dacian, acesta nu mai are linişte. Pentru că Felicia nu mai are ochi pentru el, atacantul s-a reorientat către fosta iubită, pe care o sună în disperare şi aproape că îşi pune cort în faţa casei ei. Bărbatul susţine că regretă întreaga tavatură, dar că el este nevinovat, nu confirmă că ar fi avut o relaţie cu Felicia şi susţine că totul este o înscenare. Pe de altă parte, deşi nu mai au nicio relaţie, Felicia a postat pe Facebook o imagine în care apare alături de Varga la Marriott, locul în care ex-ul i-a prins împreună. Cine mai înţelege ce se întâmplă? Păi dacă nu cunoşti o persoană, e clar că nici nu pune poze cu tine, cu atât mai mult să o posteze pe reţelele de socializare. Asta este o întrebare pe care i-o putem pune şi fostei soţii a libanezului Georges Medawar, care, în 2015, tot în CANCAN, declara că s-a întânit o singură dată cu Varga, iar asta pentru a plăti o bijuterie. Eh, între ei fie, au făcut şi o poză, au stat şi la o cafea, iar dintr-o dată au devenit şi prieteni. Că pe Facebook punem poze doar cu prietenii, nu? Dar să revenim la prezent, căci ste mai interesant de atât.

Felicia a postat pe internet o imagine în care apare cu Varga. După ce informaţia a apărut în CANCAN.ro, femeia şi-a şters contul de Facebook
Felicia a postat pe internet o imagine în care apare cu Varga. După ce informaţia a apărut în CANCAN.ro, femeia şi-a şters contul de Facebook

Dacian Varga vrea cu orice preţ să o recucerească pe Laura, iar ca blonda să-l creadă pe cuvânt că o iubeşte, acesta ameninţă şi cu viaţa. " El o iubeşte pe Laura, vrea un viitor împreună. Au fost aproape patru ani într-o relaţie. Ea este o persoană discretă, nu îi plac scandalurile, de asta nici nu a apărut în presă cu nimic. El ameninţă şi că îşi pune capăt zilelor dacă nu se împacă, în ideea că nu poate trăi fără ea. Problema este că Laura nu-l mai vrea. A suferit prea mult din cauza lui. ", a declarat o surs[ din anturajul lui Varga, pentru CANCAN.ro.

Citeşte şi:

Amantlacul care naste scandalul inceputului de an! Este implicat un fotbalist celebru!

Gest incredibil facut de libanezul pe care nevasta l-ar fi “tradus” cu un fotbalist celebru! A pus mana pe telefon si…

Felicia de la Vox

Au format timp de 20 de ani unul dintre cele mai solide cupluri din lumea buna a Capitalei. El este un înstărit om de afaceri, iar ea o femeie extrem de frumoasă, peste care anii nu au trecut deloc. Georges Medawar şi soţia lui, Felicia, s-au cunoscut la începutul anilor 90’, atunci când ea era o prezenţă constantă în clubul Vox Maris. Mai mult, la un moment dat, focoasa brunetă, acum în vârstă de 43 de ani, devenise celebră precum “Felicia de la Vox”. Înaltă, cu forme aproape perfecte, cochetă şi mereu cu vorbele la ea, femeia ieşea în evidenţă mai mult decât orice altă tânără de acolo. De altfel, ea a fost multi ani iubita lui Samir, fiul celebrului lăutar Florică Roşioru, cunoscut infractor international, stabilit de multi ani la Nisa. Pe vremea aceea, Samir era cunoscut drept unul dintre cei mai mari hoţ al Europei, fiind extrem de bogat. La inceputul anilor '90 conducea un Mercedes SL, iar in portbagaj avea zeci de pachete de mărci germane. Bărbatul i-a oferit Feliciei o viaţă bogată, plină de lux, în acei ani. La un moment dat, însă, Samir a intrat la închisoare, iar la scurt timp după aceea, Felicia l-a cunoscut pe Georges, cu care s-a şi căsătorit după câteva luni.

Felicia Medawar şi-a înşelat soţul cu Dacian Varga!

Toţi credeau despre cei doi că sunt un cuplu cu adevărat perfect, însă, scandalul ce a pornit anul trecut intre ei a demonstrat cu totul altceva. În februarie 2015, omul de afaceri de origine libaneză a decis să divorţeze de soţia sa, pe care a acuzat-o că l-a înşelat cu fotbalistul Dacian Varga.

Felicia si sotul ei sunt impreuna de 20 de ani si au impreuna o fiica
Felicia si sotul ei sunt impreuna de 20 de ani si au impreuna o fiica

Eva Stan

Citeste despre:dacian varga, dacian varga laura, laura dacian varga, felicia medawar, georges medawar, cancan


Share On Facebook