Acasă » Exclusiv » Daniela Crudu s-a mutat în Suedia și face o analiză complexă a societății nordice: ”Milionarii suedezi sunt răcituri, nu pun preț pe haine! Mai buni sunt românii de pe Herăstrău!”

Daniela Crudu s-a mutat în Suedia și face o analiză complexă a societății nordice: ”Milionarii suedezi sunt răcituri, nu pun preț pe haine! Mai buni sunt românii de pe Herăstrău!”

De: Diana Măcică 08/09/2022 | 23:40

Bărbații suedezi nu-i fac cu „ochiul” Danielei Crudu. Plecată în țara nordică pentru o perioadă nedeterminată, la Ana, sora sa, fosta asistentă a lui Dan Capatos își pune baza tot în masculii români. După cum îi caracterizează chiar ea pe milionarii suedezi, aceștia ar fi „răcituri” și nu se compară cu magnații români „de pe Herăstrău”. CANCAN.RO vă prezintă mărturisiri necenzurate, în exclusivitate, într-un nou „episod pictat” de Cruduța.

Ieșită de ceva timp din lumina reflectoarelor, Daniela Crudu nu doar că s-a întors, dar a făcut-o în stilul propriu, cu dezvăluiri grandioase. Zilele trecute a comentat imaginile nerecomandate cardiacilor în care apare în ipostaze fierbinți pe platforma OnlyFans (Vezi AICI declarațiile), iar mai apoi a ținut să-i „avertizeze” pe bărbații intelectuali că Ion Crudu, tatăl ei, le-a pus „gând rău”. (Vezi AICI detalii)

Acum, plecată în Suedia pentru o perioadă nedefinită, Daniela Crudu a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, că nu este prea încântată de bărbații nordici.

Îi caracterizează ca fiind neîngrijiți și a mărturisit că nu sunt genul ei. De altfel, Cruduța a recunoscut că milionarii români „de pe Herăstrău” nu vor fi detronați de bogătașii suedezi.

Milionarii suedezi nu au reușit să o impresioneze pe Daniela Crudu

(NU RATA: Motivul pentru care Daniela Crudu a decis să se apuce de Only Fans: ”Nu mai am chef…”)

„Milionarii suedezi sunt mai răcituri, tot mai buni sunt milionarii români de pe Herăstrău

Ana, sora Danielei Crudu, îi este „gazdă” în Suedia fostei asistente TV pentru o perioadă nelimitată de timp. După cum spune chiar Daniela, sora sa o ajută cu pozele și colaborează pentru a „plasa” nuduri de excepție pe platforma OnlyFans.

Totuși, ajunsă pe plaiuri nordice, Cruduța nu s-a declarat prea impresionată de bărbații suedezi, susținând că aceștia nu ar pune preț pe haine și nu s-ar îngriji. În aceeași măsură, a ținut să-i „liniștească” pe milionarii români, căci, pentru ea, magnații suedezi nu le vor lua locul.

„Sunt la sora mea, în Suedia. O să stau o perioadă pe aici, că mă ajută cu pozele, cu filmările, cu toate astea. Ea mi le face și eu i le fac ei și stau liniștită aici, nu mă stresez, nu mă judecă nimeni. 

Deci ce e aici… n-au nicio treabă. Doamne ferește. Nu sunt îngrijiți așa (n.r. – bărbații din Suedia) și nu pun preț pe haine, pe chestiile astea. Nu sunt genul meu. Răcituri așa… Milionarii suedezi sunt mai răcituri, tot mai buni sunt milionarii români de pe Herăstrău”, a spus Daniela Crudu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Afirmațiile nu s-au încheiat aici, căci fosta asistentă a luat în vizor și femeile care locuiesc în Suedia, susținând că acestea sunt lipsite de stil.

Mai mult decât atât, după spusele Danielei Crudu, prezențele feminine din Suedia ar purta adidași murdari, dar și „gumari” la petreceri.

„Doamne ferește, ce nasoale sunt astea… dacă vezi. Ferească Dumnezeu. N-au niciun stil, nimic. Și adidașii murdari în picioare toate și poartă papuci din ăia gumari. Și la petreceri ele sunt cu d-ăia în picioare”, a continuat Cruduța, în stilul caracteristiv.

Daniela Crudu le-a luat în colimator și pe suedeze

(VEZI ȘI: Daniela Crudu nu vrea să colaboreze cu sora ei, Ana, pe Only Fans: „Mă vând bine singură”)

„N-o să mă mai schimb niciodată pentru niciun bărbat, că m-am schimbat și n-a fost bine”

Varianta renunțării la contul de pe platforma OnlyFans a fost exclusă din start de Daniela Crudu. După cum spune chiar ea, dacă ar face acest lucru, bărbații s-ar plictisi mult mai repede și nu ar mai considera-o prada după care ar putea să alerge.

Mai mult decât atât, fosta asistentă a lui Capatos susține că nu s-ar mai schimba niciodată pentru un bărbat, căci a făcut-o deja în trecut, iar asta nu a avut urmări tocmai pozitive pentru sexy-brunetă.

„Dacă mă las de OnlyFans se plictisește de mine, nu mai sunt prada aia după care aleargă. Mie îmi place de mine, n-o să mă mai schimb niciodată pentru niciun bărbat că m-am schimbat și n-a fost bine. Am învățat”, a mai continuat Cruduța.

„Când s-a ivit ocazia, poate că am profitat”

În continuare, Cruduța a dezvăluit că, de-a lungul timpului, a primit din partea bărbaților atât vacanțe scumpe, dar și alte lucruri la care a „poftit” și nu s-a pus niciodată problema refuzului.

Totuși, o casă sau o mașină nu ar fi primit niciodată, spune Cruduța, susținând că nu a avut nicicând o relație din interes, ci a pus pasiune și a iubit.

„Vacanțe scumpe, tot ce îmi doresc, nu s-a pus problema, dar o mașină, o casă… nu. Eu n-am fost așa pe interes, să știi.

Când s-a ivit ocazia, poate că am profitat, dar n-am fost pe interes. Am stat mereu din iubire și am pus pasiune și mi-a plăcut să-l iubesc.

Efectiv, n-am putut să stau cu nimeni niciodată doar strict pentru bani. Nu există. Adică eu doar pentru asta să stau… Trebuie să mai aibă și altceva, nu se poate.

N-aș putea doar pentru asta să locuiesc cu cineva”, a încheiat Daniela Crudu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. A intrat în presă în anul 2021 lucrând ca reporter/redactor pentru Antena Stars, post de televiziune aparținător al trustului media Intact. Pasionată de astrologie și horoscop, citeste mai mult
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am psihoze”
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...