Decizia incredibila pe care a luat-o L’Wren Scott inainte de a se sinucide! Are legatura cu Mick Jagger, iar familia ei e socata!

Publicat: 28/03/2014 | 10:53
Decizia incredibila pe care a luat-o L’Wren Scott inainte de a se sinucide! Are legatura cu Mick Jagger, iar familia ei e socata!

Inainte de a-si pune capat zilelor, L'Wren Scott a luat o decizie incredibila.

Iubitul ei, Mick Jagger, este singurul mosternitor al modelului american, conform testamentului obtinut de publicatia „New York Post”.

L'Wren Scott

L’Wren nu mai vorbise cu sora ei mai mare, Jane Shane, de mai bine de 6 ani. Astfel, iubita solistului de la The Rolling Stones a precizat in testament ca nu doreste ca membrii familiei sale sa primeasca vreun ban, dupa cum scrie publicatia „Page Six”.

L'Wren Scott

Averea creatoarei de moda care si-a pus capat zilelor pe 17 martie este estimata la 9 milioane de dolari. L’Wren detinea un apartament de lux in Manhattan, cel in care s-a si sinucis, dar si bijuterii in valoare de un milion de euro. Toate acestea, conform testamentului, vor fi mostenite de Michael Phillip Jagger.

____

CITESTE SI:

Disputa intre Mick Jagger si familia modelului L’Wren Scott! Motivul? Orasul unde va fi inmormantata iubita starului!

Politia confirma: iubita lui Mick Jagger s-a sinucis! Rockerul este devastat: „Nu reusesc sa inteleg de ce a facut asta”

_____

L’Wren avea o relatie cu Mick Jagger din 2001

S-a zvonit ca modelul si-ar fi pus capat zilelor din cauza problemelor financiare, insa toate aceste barfe au fost infirmate odata cu aparitia testamentului oficial in presa.

L'Wren Scott

L’Wren Scott avea 49 de ani si nu a lasat niciun bilet prin care sa isi explice gestul. Aceasta s-a spanzurat in data de 17 martie, chiar in apartamentul sau din New York. Dupa ce a fost facut anuntul decesului, se pare ca iubitul ei, Mick Jagger, nu a mai fost vazut in public.

R.O.

Citește și...