Decizie SOCANTA: Ilie Nastase vrea sa plece din Romania! Are legatura cu Gigi Becali!

Publicat: 08/12/2014 | 10:59
Decizie SOCANTA: Ilie Nastase vrea sa plece din Romania! Are legatura cu Gigi Becali!

Toti fanii Stelei sunt extrem de suparati pentru scandalul dintre Armata si Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a pierdut marca Steaua, iar echipa trebuie sa isi schimbe acum culorile si numele, existand sanse mici ca cele doua parti sa se inteleaga.

Ilie Nastase este foarte afectat de cele intamplate si spune ca vrea sa plece din Romania.

„Mi-au placut ‘gazdele’. O rusine ceea ce se intampla in Romania si in politica si in sport. Nu vrem deloc sa devenim o tara normala, asezata.

nastase

In curand cred ca o sa-mi iau zborul de aici. Nu e normal ce se intampla, avem opt jucatori la nationala, e rusinos ca s-a ajuns in situatia asta. Armata nu va avea niciodata bani”, a spus Ilie Nastase dupa meciul de duminica, anunta DolceSport.

CITESTE SI 

Gigi Becali, interviu INCREDIBIL din puscarie: „Nu mi-au aprobat nimic”

Agitatie in familia lui Gigi Becali! Ce fac neamurile „Razboinicului Luminii” de cand au auzit ca „boss-ul” iese din inchisoare!

Decizia instantei este DEFINITIVA

Instanta suprema a anulat, miercuri, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

nastase

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a anulat, prin decizia de miercuri, marca Steaua Bucuresti inregistrata sub nr. 061735 in 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA.
Clubul de fotbal detinut de Gigi Becali a fost actionat in instanta in 2011 de Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” Bucuresti, care a cerut anularea marcii inregistrate de cel dintai.

D.C.

Citește și...