Declaratie SURPRINZATOARE! Beckham recunoaste ca o femeie ii spune cum se imbrace: „Nu o contrazic niciodata”

Publicat: 07/02/2014 | 10:02
Declaratie SURPRINZATOARE! Beckham recunoaste ca o femeie ii spune cum se imbrace: „Nu o contrazic niciodata”

“In spatele oricarui barbat puternic sta o femeie puternica”, asa suna citat celebru care i se potriveste de minune si lui David Beckham.

Un adevarat model pentru milioane de oameni, fotbalistul nu ia decizii de capul lui. Sotia il sfatuieste cum sa se imbrace si ii spune ce i se potriveste si ce nu.

Considerat unul dintre cei mai bine imbracati fotbalisti si un style icon, Beckham asculta cu sfintenie sfaturile sotiei sale, Victoria.

Prezent la lansarea noii sale echipe de fotbal din Miami, Beckham a fost intrebat de catre jurnalisti daca si-a ales singur costumul sau a intrebat-o pe Victoria.

Nu, ma imbrac singur. Dar ea este sotia mea si am incredere in sfaturile ei. Daca ea imi spune ca ceva imi sta rau, am incredere si nu o contrazic niciodata. Imi mai da sfaturi din cand in cand”, a fost raspunsul fostului fotbalist.

Isi face echipa de fotbal in Miami
Fostul capitan al nationalei Angliei si-a facut o echipa de fotbal in Miami. Daca oficialii Major League Soccer vor fi de acord asupra stadionului din Florida anul acesta, echipa ar putea sa debuteze din 2016. Echipa nu are inca un nume.
Beckham va fi ajutat de inca doi parteneri de afaceri: Un producator de la British TV si creator al formatului American Idol, Simon Fuller, si un miliardar din Bolivia, Marcelo Calure.