DECLARATII HALUCINANTE!Oana Zvoranu supravietuieste cu pastile!”Da, sunt dependenta de…”

Publicat: 25/07/2014 | 11:58
DECLARATII HALUCINANTE!Oana Zvoranu supravietuieste cu pastile!”Da, sunt dependenta de…”

Oana Zavoranu este in stare de orice pentru a demonsta ca are dreptate, in legatura cu declaratiile facute impotriva lui Pepe. Si chiar daca a picat testul poligraf, bruneta nu cedeaza.

In urma cu putin timp, Oana Zavoranu a postat pe Facebook un mesaj, in care explica de ce a picat testul poligraf.

oana zavoranu

„Nu e nicio problema ca nu au iesit cele 4 intrebari…da,sunt dependenta de pastile si chiar unele foarte puternice,dar din dorinta de a arata cine este acest ‘artist fin’,am mintit la intrebarea de dinaintea testului ca am luat de zile intregi doar o aspirina…dar nu e problema ca nu las eu tiganul si toti frustratii sa jubileze, penru ca il voi reface si am si probe extra despre aceste lucruri sustinute de mine….culmea, pot sa va arat ca in timpul emisiunii ,a dat mesaj domnul cu probele cu copilul…mesajul si faptul ca nu aveam numarul sau si numele in telefon a fost vazut. Culmea, intrebare la care eu ‘ am picat ,adica ca nu as fii primit aceasta informatie.
Nu-i nimic,EU NU MINT SI EU AM SA DEMONSTREZ CA PASCU E UN BATAUS,INFIDEL CU COPII DIN FLORI. Putina rabdare ca sunt prea tare sa fiu invinsa…asta mai tare ma inversuneaza….pentru ca mincinosil este el si voi dovedi asta”,
a scris Oana pe Facebook.

Citeste si

Oana Zavoranu mai vrea un singur lucru de la Pepe! Cea mai sincera marturisire a brunetei: „Simt nevoia sa ii…”

Deznodamant neasteptat in scandalul dintre Oana Zavoranu si Tomer! N-o sa-ti vina sa crezi ce au facut in sectia de politie!

Si-a acuzat fostul sot de violenta

Oana a recunoscut pe contul ei de socializare ca a mintit la o singura intrebare, de teama ca nu va fi acceptata sa sustina testul. Oana a declarat ca a fost batuta de Pepe, in nenumarate randuri.

L.L

Citește și...