Declaratii SOCANTE! A vrut sa se sinucida dupa ce a primit mesaje de AMENINTARE! Ce se intampla acum cu Simona Trasca!

Publicat: 21/11/2014 | 18:11
Declaratii SOCANTE! A vrut sa se sinucida dupa ce a primit mesaje de AMENINTARE! Ce se intampla acum cu Simona Trasca!

Simona Trasca a vrut sa ia joi un pumn de pastile pentru ca sa doarma “o zi-doua”, insa a fost gasita la timp de Denisa Bita, cea mai buna prietena a ei. Blonda marturiseste de ce a ajuns sa faca acest lucru.

Simona Trasca a facut dezvaluiri cutremuratoare in urma cu putin timp. Dupa ce a primit mesaje de amenintare, vedeta a incercat sa se sinucida. Insa, recunoaste ca regretu gestul facut.

trasca

„Imi para rau pentru ce am facut. Regret gestul meu. Stiu ca am nevoie de ajutor. A fost foarte greu. Nu am putut sa accept faptul ca fratele meu nu mai este. Am facut multe greseli si mi le asum. Ma doare ca Liviu Guta minte in continuare si spune ca nu este adevarat ce s-a intamplat atunci. Am primit mesaje de amenintare, le-am gasit puse la parbriz la bloc. Ieri le-am gasit. Sunt foarte speriata”, a declarat Simona in cadrul unei emisiuni tv.

Citeste si

Primul interviu cu iubitul minor al Simonei Trasca: “A fost o pofta pe care mi-am satisfacut-o”. Detalii incendiare ale aventurii

Salvata in ultimul moment. O blonda celebra de la noi a vrut sa se sinucida. Vezi cine!

Agitata din cauza lui Liviu Guta

„Am vrut sa dorm o zi, doua”, a declarat Simona. Blonda este si mai agitata din cauza lui Liviu Guta, pe care-l acuza ca ar fi vrut sa o violeze. Ea sustine ca nu-si va gasi linistea pana cand manelistul nu va recunoaşte ca a incercat sa o agreseze sexual.

L.L

Citește și...