DEEA MAXER va deveni din nou mămică? Vedeta a spus totul despre burtica ei:,,Sunt fericită‘’

Publicat: 25/01/2017 | 12:14

Deea şi Dinu Maxer sunt foarte fericiţi alături de copilul lor, dar au recunoscut că îşi mai doresc încă unul. După ce a apărut în mai multe ipostaze cu burtică şi bluze largi, Deea s-a decis să spună adevărul.

„De vreo trei ani, nu reuşesc să scap de kilogramele în plus şi nu pot să scad sub 60 de kilograme. Nu pot,” a recunoscut Deea Maxer.

Dansatoarea îşi face de cap cu mâncarea şi nu prea este prietenă cu sportul, după cum chiar ea spune. „Îmi place ciocolata, logic că nu pot(…) Ador să gătesc, mă relaxează fantastic(…) Sunt foarte leneşă în sala de sport, atunci când ajung pe acolo, că ajung rar. Când sunt fericită prepar şi mănânc salate. Când sunt tristă, gătesc ciorbe şi mâncăruri cu sos. Mi-e foame,” a mai spus artista de 26 de ani.

Cei doi sunt foarte implicaţi în creşterea băiatului şi îl sprijină în tot cee ace face. „De fiecare dată dăm, când vine Andreas de la grădiniţă universul nostru se schimbă. Dar ştii ce e drăguţ? Că din drăciile astea micuţe îţi poţi construi o lume de vis, îşi poţi face o casă cu câte etaje vrei tu, cu câte camere vrei tu, o maşină mişto, un jacuzzi în curte, utie la ce se gândeşte soţia mea, bani, în lumea jucăriilor poţi avea tot ce îţi doreşti”, spunea la un moment dat solistul.

 

Citește și...