Deea şi Dinu Maxer s-au mutat în casă nouă! Cei doi se pregătesc să devină părinţi pentru a doua oară

Publicat: 12/04/2017 | 16:13

Deea şi Dinu Maxer s-au mutat în casă nouă! Cei doi soţi şi-au luat un apartament de patru camere în Bragadiru, un oraş din apropierea Bucureştiului, îndeplinindu-şi un vis mai vechi.

Deea şi Dinu Maxer şi-au îndeplinit visul de a se muta în casă nouă! Cei doi soţi au vândut vechiul apartament şi şi-au luat unul nou cu patru camere, în afara Bucureştiului.

”Este un apartament pe două etaje, care pe mine m-a încântat foarte tare. Am vândut un apartament de două camere în Bucureşti şi am luat unul de patru în Bragadiru. Ştiu că nu e bine. Acela era apartamentul în care m-am cunoscut cu Dinu. Acela era apartamentul lui Dinu de la mama lui. Deci înţelegi de ce voiam să mă mut de acolo. Şi părinţii noaştri sunt în faţa televizoarelor ca să vadă casa pentru că nu au văzut-o până acum. Urmează să mai avem un copil şi sperăm pentru că tot vorbim despre asta şi se întâmple cât mai repede.”, a declarat Deea Maxer.

Dinu a completat-o şi a spus că sunt ceva ani de când se chinuie să se convingă să facă mutarea: ”De vreo trei ani, tot ”Hai să, hai să…”. Aici o să trebuiască să se suie tăticul în maşină şi să-l ducă pe Andreas la şcoală. Sunt foarte încântat de locul de parcare de la subteran. Apartamentul e pe etajele 5 şi 6. Acum, îmi place foarte mult aici”.

Citește și...