Denis, apărat de mamă: „Vreau să lămuresc totul!”

Publicat: 18/12/2017 | 08:00
Denis, apărat de mamă: „Vreau să lămuresc totul!”

Lăsat în afara lotului pentru meciul cu Viitorul, câştigat de FCSB cui scorul de 2-0, Denis Alibec a preferat să meargă cu familia şi apropiaţii la munte şi nu a fost prezent în tribunele stadionului „Naţional Arena” pentru a fi alături de coechipierii săi.

Deranjată de faptul că fiul ei este pus la zid atât de oficialii FCSB cât şi de o parte din mass-media, mama lui Denis Alibec a dezvăluit în această dimineaţă în direct la Digi Sport că atacantul FCSB se confruntă cu grave probleme de sănătate, dezvăluind că pe lângă problemele cu pubalgia, anul trecut după un meci cu CFR Cluj în care a şi fost eliminat, a suferit o semipareză!

„Aş vrea să lămuresc două probleme. Prima legată de mersul la munte. Este cu familia mea, la munte, dar Denis nu a schiat. De ce poartă acei ochelari de schi? Denis a suferit o semipareză şi a rămas cu o sensibilitate foarte mare la ochi. Are o sensibilitate la microbi şi curentul îl afectează şi de aceea şi-a pus ochelari cât s-a dat cu telescaunul şi cât s-a plimbat pe pârtie. După ce s-a anunţat lotul, a plecat cu fratele meu şi cumnata mea la munte”, a declarat Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec la Digi Sport Matinal.

Mama lui Denis a dezvăluit că fiul ei este confuz şi nu ştie dacă să se opereze sau nu. „Unii medici îi spun să se opereze, alţii îi spun să nu o facă. E confuz şi el şi nu ştie ce să mai facă. Are dureri mari de tot. Câteodată kua şi 12 pastile pe zi ca să-i treacă. El nu vrea să plece de la Steaua. E visul lui de mic copil să joace aici”, a mai spus Emilia Stroe.

                                         

Cristi P.                 

                                

Citește și...