Detaliul indecent observat de un telespectator la Antena 3, în timp ce se prezentau nou dezvăluiri în cazul crimelor din Caracal

Publicat: 18/08/2019 | 16:38
Detaliul indecent observat de un telespectator la Antena 3, în timp ce se prezentau nou dezvăluiri în cazul crimelor din Caracal

Crimele din Caracal rămân în centrul atenției, fiecare informație nouă fiind comentată și interpretată. Trecutul lui Gheorghe Dincă este unul plin de ”umbre”, iar criminalul a fost prezentat drept un traficant de carne vie lipsit de scrupule. Prostituatele românce din Italia, intervievate de o echipă a Antenei 3, sunt de părere că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu nu ar fi fost omorâte de ”Monstrul din Caracal”, ci scoase din țară de o rețea de trafic de carne vie din care făcea parte și Dincă.

În timp ce una dintre prostituatele românce făcea dezvăluiri, în fața camerei de luat vederi, referitoare la crimele din Caracal, unul dintre telespectatori a observat un detaliu indecent, scos în evidență tocmai de felul în care femeia își ținea… picioarele. Imaginea blurată nu a reușit să ascundă totul, iar telespectatorul respectiv a fost… vigilent.

”Sunt lucruri care vor trimite anumite persoane la pușcărie”

Alexandru Cumpănașu dorește ca expertiza rămășițelor umane descoperite în curtea lui Gheorghe Dincă să fie analizate și în străinătate, cu atât mai mult cu cât, până în prezent, există doar o declarație ”soft” despre ceea ce s-a întâmplat în ”Casa Groazei” din Caracal.

„Din punctul meu de vedere nu există altă variantă că acest copil trăiește. Dacă rezultatele din străinătate vor arăta că există ADN acolo, nu o să spun că nu  e adevărat. Părinților nu le pot cere lucrul acesta, nici eu nu cred că mă voi putea împăca știind toate nenorocirile care vor ieși la iveală din investigația Secției Speciale de la Parchetul General. În prezent avem o declarație extrem de light, de soft despre ceea ce s-a întâmplat acolo. Sunt lucruri care vor trimite anumite persoane la pușcărie. Această luptă va fi până la final”, declarat Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

 

 

Citește și...