Vecinul lui Gheorghe Dincă a recunoscut tot: „M-a sunat și mi-a spus că…”

Publicat: 09/08/2019 | 09:38
Vecinul lui Gheorghe Dincă a recunoscut tot: „M-a sunat și mi-a spus că…”

Un vecin și prieten al lui Gheorghe Dincă, ”Monstrul din Caracal”, a declarat că a fost sunat de acesta, în seara de 24 iulie, numai că nu i-a răspuns la telefon. Același vecin a mai dezvăluit și faptul că a primit cadou, din partea lui Dincă, un telefon cu cartelă.

Cadoul a fost făcut de Dincă pe data de 10 iunie, a declarat vecinul său. Suplimentar, acesta spune că Dincă nu i-a cerut niciodată telefonul pentru a suna de pe el. „Am avut trei apeluri atunci. Mă suna când avea treabă cu mine”, spune vecinul criminalului. „E adevărat că pe 10 iunie mi-a făcut cadou o cartelă cu telefon. Mi-a făcut cadou pentru că m-am dus la el. Nu mi-a spus niciodată să-i dau telefonul să sune de pe el”, a mai declarat vecinul lui Gheorghe Dincă la Antena 3.

Vecinul lui Gheorghe Dincă (Sursa foto – Antena 3)

A fost finalizată percheziția informatică asupra unor medii de stocare

În cursul zilei de ieri a fost finalizată percheziția informatică asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, două telefoane mobile și stick-uri de memorie, în prezența inculpatului și a  apărătorului din oficiu. Datele obținute vor fi prelucrate analitic de către specialiști din cadrul Biroului tehnic de coordonare a activităților de specialitate din cadrul DIICOT împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul DCCO-IGPR.

”De asemenea, procurorii DIICOT – Structura Centrală au procedat la audierea mai multor persoane și au efectuat activități de urmărire penală care vor continua cu celeritate și în perioada următoare”, se arată într-un comunicat al DIICOT.