DEZASTRU în tabăra lui Iohannis: „CATASTROFĂ. Dacă nu se prezenta, pierdea cu 3-0. GAME OVER!”

Publicat: 12/11/2014 | 08:54
DEZASTRU în tabăra lui Iohannis: „CATASTROFĂ. Dacă nu se prezenta, pierdea cu 3-0. GAME OVER!”

Foarte mulţi dintre susţinătorii lui Klaus Iohannis, printre care regăsim jurnalişti faimoşi, persoane publice, dar şi simpli comentatori şi simpatizanţi, s-au arătat profund dezamăgiţi de prestaţia candidatului ACL în dezbaterea cu Victor Ponta.

„4-1 pentru Ponta scor final. Whaaat? Iohannis: gluma slaba. Ma votati cum l-ati votat pe Ratiu? Ponta, sub centura: in interior sunteti Traian Basescu. Si nu l-am votat niciodata pe Traian Basescu. La podea.”, a comentat jurnalistul Lucian Mîndruţă, un aprig susţinător al candidatului Iohannis atât la Gândul, cât şi pe pagina sa de Facebook.

 

„Din păcate, după prima jumătate de oră, nu pot sa spun decât atât: dacă Iohannis nu se prezenta, pierdea doar cu 3-0”, a comentat publicitarul Bogdan Naumovici.

Chiar dacă nu a comentat deloc prestaţia candidatului său, strategul lui Klaus Iohannis, Felix Tătaru, a primit un apel din partea unui jurnalist Mediafax: „Felix, ajută-l!!!! Măcar de amorul artei”, i-a scris Ovidiu Tempea.

Ponta si Iohannis

Jurnalistul Nelu Barbu (B1 TV), a conchis că în urma acestei dezbateri Iohannis a pierdut alegerile, condamnând prestaţia jalnică a lui Klaus Iohannis, dar şi a staff-ului ACL.

CITESTE SI

ŞOCANT! Klaus Iohannis le-a mulţumit membrilor TNL pentru coordonarea cu autocare la proteste!

Dezvaluire BOMBA despre Klaus Iohannis: „Este o mita mascata. Poate sa ma dea in judecata”

O pagină de Facebook (Susţinem Klaus Iohannis Preşedinte) aparţinând susţinătorilor candidatului ACL a evaluat dezbaterea astfel: „A fost ORIBIL! Măcel! Nu credeam vreodată că dl. Iohannis nu îi va face faţă lui Ponta într-un asemenea hal într-o dezbatere. Doamne, nu mai există nicio speranţă. E timpul să plecăm cu toţii acasă. Game over!”.

Alături de aceste mesaje din partea persoanelor publice, Iohannis a primit mesaje şi pe contul său de Facebook, în cadrul cărora susţinătorii săi îşi exprimau dezamăgirea pentru prestaţia candidatului lor de la Realitatea TV: „Pe mine, şi vă spun cu durere în suflet, nu m-aţi convins. Nu aţi fost la înălţimea aşteptărilor. O spun cu mare regret, dar nu mă pot minţi nici pe mine, aşa cum nu vă pot minţi nici pe dvs”, scrie Victoria Andrei pe pagina lui Iohannis.

Ponta si Iohannis

„Vă spun sincer, pe 16 noiembrie voi sta acasă. Aceste alegeri nu pot fi câştigate de terţi. Aceste alegeri trebuiau câştigate de dvs. domnule Iohannis!!!”, a scris Horia Costache, citat de Romania TV.

Klaus Iohannis a venit total nepregătit, nu ştie unde este cea mai mare comunitate de români din Diaspora (Italia), nu ştie câte secţii de vot sunt în GERMANIA, nu ştie ce soluţii să le ofere românilor din Diaspora.

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a acceptat, după repetate invitaţii lansate de Victor Ponta, o dezbatere cu candidatul alianţei PSD-UNPR-PC. Aceasta a avut loc marţi seara, la un post de televiziune.

Klaus Iohannis a arătat însă încă o dată că nu stăpâneşte Constituţia României, încurcând Articolul 84 cu Articolul 92 din legea fundamentală, după ce şi în trecut a făcut greşeli asemănătoare în urma întrebărilor jurnaliştilor.

Candidatul ACL a arătat, pe rând, că nu cunoaşte câţi pensionari sunt în România, câţi români trăiesc în Italia, cât este valoarea pensiei medii în România, cât valorează un punct procentual din TVA şi a ezitat să răspundă şi la întrebarea lui Victor Ponta legată de valoarea Produsului Intern Brut al României.

A.D.

Citește și...