Dezastru in viata Crudutei! Un scenariu al groazei este la un pas de a avea loc in doar cateva zile! Nila va declansa Armagedon-ul

Publicat: 16/01/2014 | 00:19
Dezastru in viata Crudutei! Un scenariu al groazei este la un pas de a avea loc in doar cateva zile! Nila va declansa Armagedon-ul

Mihai Costea se va muta in curand la Brasov, unde va juca la echipa Corona. Nila a intrat deja in "priza" si a inceput sa ii faca  Danielei Crudu crize de gelozie si lista cu interdictii. Astfel, vedeta nu mai are voie sa aiba prezentari de moda.

Nori de ploaie si furtuna par sa se abata din nou asupra cuplului Mihai Costea-Daniela Crudu. Motivul?

daniela crudu

Nila va semna in curand un contract cu Corona, echipa din Brasov, oras in care fotbalistul va si locui o buna perioada de timp. Pentru ca are emisiune si contracte de onorat, Daniela nu se va putea muta alaturi de iubitul sau, insa va face naveta de cel putin doua ori pe saptamana.

Nila nu o mai lasa pe Daniela sa umble cu Bianca Dragusanu!

 

daniela crudu

Extrem de gelos din fire, fotbalistului nu ii convine deloc ca Daniela va ramane singura si nesupravegheata in Bucuresti, iar discutiile dintre ei au inceput deja sa apara.

daniela crudu

In fiecare zi, Costea ii mai pune cate o interdictie iubitei sale. Printre lucrurile pe care Daniela nu va avea voie sa le faca in perioada in care el va fi plecat la Brasov se numara si renuntarea la prietenia cu Bianca Dragusanu.

Daniela Crudu

Dupa escapada roscatei la Paris cu Adrian Cristea, Nila este hotarat sa nu isi mai lase iubita sa se mai vada cu Daniela, convins fiind ca aceasta ii poate influenta negativ iubita.

Daniela Crudu

De asemenea, fotbalistul nu i-a interzis Crudutei sa mai aiba prezentari de moda ori alte evenimente care se pot desfasura noaptea. 

 

CITESTE SI:

Imagini desprinse dintr-un show erotic! Daniela Crudu, topless la piscina! Ea si Marina Dinu s-au batut cu pistoale cu apa

Daniela Crudu, fara silicoane si extensii, in bratele lui Uzzi de la BUG Mafia. Asistenta TV era complet alta la 19 ani!

Daniela Crudu a ajuns de NERECUNOSCUT! „Pacat de boala incurabila de care sufera!”

 

De altfel, se pare ca tanarul nu este de acord nici cu prietenia asistentei TV cu Mihai Mitoseru, asa ca focoasa bruneta nu va trebui sa se mai vada cu colegul sau in afara programului, daca vrea sa ramana alaturi de Nila.

Cruduta s-a iubit si cu Ioan Neculaie!

Daniela Crudu si afaceristul din Brasov au avut o relatie de cateva luni
Daniela Crudu si afaceristul din Brasov au avut o relatie de cateva luni

In vara anului 2012, Cruduta facea naveta intre Bucuresti si Brasov. Nu, nu era fascinata de Valea Prahovei, ci mergea in vizita la omul de afaceri Ioan Neculaie, unde ramanea, de obicei, pentru cateva zile.Surse din apropierea Danielei au sustinut atunci ca bruneta s-a iubit timp de cateva luni cu milionarul. Motiv de gelozie, acum, pentru Nila, nu de alta, dar afaceristul se va afla, din nou, foarte aproape de Cruduta.

 

Claudia Balan