Bianca se iubeşte cu un bărbat de 30 de ani dar nu vrea să facă în pat ce-i cere acesta. A cerut ajutorul psihologului!

Publicat: 13/08/2016 | 17:00

"Din pat în pat" e rubrica fără perdea, despre sex, ce găseşte rezolvare tuturor dilemelor cititorilor CANCAN.ro. Psihologul Jaqueline a acceptat să stea de vorbă şi să ofere sfaturi în legătură cu cele mai intime probleme.

Bună, mă numesc Bianca şi o să trec la subiect. Sunt cu un tip de aproape o lună şi a început deja cu perversiuni sexuale, el are 30 ani, iar eu mai am un pic şi fac 19. Doar că nu ştiu dacă o pot face cu el, nu am făcut nici o dată, nu stiu ce pot face. Îl vreau, dar mi-e frică, mă gândesc că a trecut şi puţin timp de când sunt împreună cu el, mi-e frică că după o să mă părăsească. Un sfat, te roog!!

Bună, draga mea! În primul rând, să ştii că nu eşti singura care trece printr-o astfel de situaţie nefericită. Mă bucur însă că, în pofida vârstei fragede, te-ai gândit să ceri un sfat înainte de a lua o decizie! Te felicit pentru modul în care ai procedat! Nu este intenţia mea să te rănesc, dar trebuie să fiu sinceră, pentru binele tău! Dacă iubitul tău ştie că nu ai mai făcut dragoste cu cineva până acum, şi totuşi te forţează să mergi mai departe, nu este deloc în regulă comportamentul lui. Ar trebui să aibă răbdare până când eşti pregătită, nu până când îşi doreşte el. În fond, este corpul tău şi NUMAI TU decizi! Dacă se ajunge şi la şantaj emoţional, cu replici de genul „dacă mă iubeşti, o să o faci!”, este clar un semn că trebuie să renunţi la el, oricât de mult ai fi atrasă de el. Nu uita că nu înseamnă nu, indiferent de situaţie! Cât timp întreţii un act sexual care nu îţi face plăcere, dintr-un motiv sau altul, este tot abuz! Sper să iei decizia corectă!

 

Citește și...