”Mi-am înşelat logodnicul cu fostul iubit!” Confesiunea intimă a unei tinere din Cluj

Publicat: 01/10/2016 | 13:47

"Din pat în pat" e rubrica fără perdea, despre sex, ce găseşte rezolvare tuturor dilemelor cititorilor CANCAN.ro. Psihologul Jaqueline a acceptat să stea de vorbă şi să ofere sfaturi în legătură cu cele mai intime probleme.

Bună, Jaqueline. Sunt Ioana, din Cluj, îţi scriu ţie  pentru că nu vreau să fiu judecată, dar am nevoie de un sfat. În urmă cu vreo trei ani de zile, m-am despărţit de prietenul meu, cu care fusesem aproximativ cinci ani împreună. După despărţire am suferit enorm, dar am găsit pe altcineva. Îl iubesc, iar în urmă cu câteva luni, m-a cerut de soţie şi am acceptat. Însă, săptămâna trecută, am fost plecată în interes de serviciu la Bucureşti, iar acolo m-am reîntâlnit cu fostul meu iubit. Am ieşit să bem ceva, să povestim şi… am sfârşit prin a mă culca cu el. Acum nu ştiu ce să fac, cum să acţionez mai departe, cu fostul iubit, cu logodnicul…

Bună, Ioana. În primul rând, nu ştiu exact motivul despărţirii. Dacă a fost unul normal, de exemplu rutina sau distanţarea emoţională, înţeleg de ce ai simţi nevoia să revii la fostul iubit. Însă, dacă a fost unul negativ, atunci te sfătuiesc să nu mai reiei legătura cu el, fiindcă îţi vei reintra în aceeaşi rutină a abuzului. Totuşi, dacă v-aţi iubit cu adevărat, dar nu aţi ştiut cum să controlaţi relaţia, te sfătuiesc să vorbeşti cu fostul iubit, să vezi ce a însemnat pentru el acea noapte, apoi să te gândeşti TU foarte bine la ce înseamnă pentru tine logodnicul tău! Abia apoi poţi face o alegere!

Citește și...