O constănţeancă a ajuns la capătul puterilor şi a apelat la psiholog „Nu mă pot decide între soţ şi amant!”

Publicat: 24/09/2016 | 16:00

"Din pat în pat" e rubrica fără perdea, despre sex, ce găseşte rezolvare tuturor dilemelor cititorilor CANCAN.ro. Psihologul Jaqueline a acceptat să stea de vorbă şi să ofere sfaturi în legătură cu cele mai intime probleme.

Bună, Jaqueline! Numele meu este Tatiana, din Constanţa, am 37 de ani şi îţi scriu pentru că am o dilemă care mă macină şi nu pot să ajung la o soluţie: nu mă pot decide între soţ şi amant! Sunt căsătorită de 15 ani de zile, dar cu timpul s-a instalat rutina în relaţia noastră. Nu avem copii, nu ne certăm sau ceva de genul ăsta, pur şi simplu suntem ca doi prieteni care locuiesc împreună. Ceea ce ne-a îndepărtat a fost goana după o slujbă mai bine plătită, am fost atât de ocupaţi cu munca încât am uitat de noi. De câteva luni trăiesc în paralel cu un alt bărbat, care mă face să simt din nou ceea ce nu am mai trăit de multă vreme. Sunt indecisă şi chiar nu ştiu ce să fac pentru că mai am totuşi sentimente pentru soţul meu. Sper să îmi răspunzi şi mulţumesc anticipat!

Bună, Tatiana! Mă bucur că ai avut curajul să îmi scrii! Nu este uşoară situaţia ta, dar nici nu eşti singura femeie care trece prin aşa ceva. Eu spun să încerci totuşi să reînvii relaţia cu soţul tău. Încearcă să vorbeşti cu el şi, o perioadă, să vă concentraţi doar pe voi. Amintiţi-vă cum eraţi la început, ce vă făcea fericiţi, unde vă plăcea să mergeţi împreună. Poate şi el şi-ar dori să faceţi asta, dar nu ştie cum să o spună. Zic să nu te pripeşti şi să te arunci definitiv în braţele amantului, mai ales că legătura voastră durează de atât de puţin timp. Mai dă o şansă căsniciei tale!

Citește și...