Dintr-un baiat gras batjocorit de toti a devenit fotomodel! Cum poate sa arate acum! Toate femeile l-ar vrea

Publicat: 08/01/2014 | 20:40

Un tanar care a fost adesea jignit si terorizat in adolescenta de colegii sai de scoala din cauza greutatii saule, a ajuns acum sa le dea tuturor peste nas, devenind model. transformarea lui Max este una cu adevarat spectaculoasa.

Max Eden in varsta de 20 de ani cantarea 136 de kilograme in anul 2012, perioada in care toti cei care il vedeau pe strada il batjocoreau. Insa Max a decis sa nu mai fie mereu numit „grasunul”, motiv pentru care s-a apucat de sport si a tinut o dieta drastica, reusind sa isi injumatateasca greutatea in doar 18 luni.

transformare

_____

Transformare incredibila de look! Fiul vitreg al Gabrielei Firea a albit!

Asta da, transformare! Acum 10 ani se intreba „Daca ma saruta data viitoare?”, acum pune fetele sa linga frisca de pe capsuni!
_____

Acum baiatul cantareste 79 de kilograme si, pentru ca era pasionat de haine in copilarie, a decis sa devina model. „In copilarie nu am fost un mare fan al sporturilor, eu preferam sa ma plimb in timp ce restul baietilor alergau pe terenul de sport, dar am inceput sa ma ingras abia pe la varsta de 14 ani”

transformare

„La 16 ani am renuntat la scoala pentru a-i ajuta pe parintii mei cu afacerea lor unde eram constant inconjurat de mancare. Era o tentatie mult prea mare incat, la varsta de 18 ani cantaream 136 de kilograme. Atunci m-am decis ca trebuie sa fac ceva in legatura cu asta”

transformare

Citește și...