Divortul a transformat-o! Lora a ajuns PIELE SI OS! S-a programat deja la doctor

Publicat: 03/01/2015 | 13:48
Divortul a transformat-o! Lora a ajuns PIELE SI OS! S-a programat deja la doctor

In cele trei luni care au trecut de la divortul de Dan Badea, Lora a slabit enorm. Atat de mult incat artista nu numai ca recunoaste aceste lucru, dar marturiseste ca are nevoie de ajutor medical.

Oricate s-au scris despre divortul Lorei, un lucru este clar: cantareata a iesit clar „avariata” din aceasta separare. Iar acest lucru se vede cu ochiul liber.

lora

Frumoasa artista a ajuns piele si os, dovada fiind fotografiile realizate in timpul ultimului concert din noaptea de Revelion al blondinei, dintr-un club de fite din Capitala.

lora

Ce-i drept, show-ul a fost unul care s-a ridicat la nivelul asteptarilor, Lora facandu-si aparitia intr-o fustita de-o palma, care a scos la iveala faptul ca vedeta a slabit considerabil.

„Nu mai fac fata”

Lora recunoaste ca are probleme cu kilogramele, dand vina pe stresul din ultima perioada, cauzat nu neaparat de divortul de Dan Badea, cat de agenda mult prea incarcata.

lora

Nu mai fac fata evenimentelor! Nu am mai avut concediu de 2 ani. Uite, fusta asta imi era fixa in talie, acum pica de pe mine. M-a durut stomacul, dar luna ianuarie este luna controalelor la medic„, a declarat Lora.

B.P