Doi iubiţi s-au sinucis în timpul unui ritual satanic! Autorităţile au fost şocate în au intrat în casă şi au văzut ce era în jurul cadavrelor care zăceau într-o baltă de sânge

Publicat: 04/01/2018 | 18:20

Doi turişti au şocat o comunitate din Grecia, după ce şi-au pus capăt zilelor în cadrul unei ceremonii satanice. Decoperirea macabră a fost făcută de proprietarul care le închiriase o locuinţă ca să petreacă acolo Revelionul. Autorităţile elene au fost şocate de ceea ce au găsit în casa în care cei doi iubiţi s-au sinucis.
 

Lilia Botuseva, o tânără de 23 de ani, şi iubitul ei din Germania, care era cu şapte ani mai mare, veniseră în satul Vlachata, de pe insula greacă Kefalonia, ca să îşi petreacă Revelionul. Totuşi, planul lor a fost însă altul, afirmă presa elenă. Iar cadavrele lor au fost descoperite de proprietar în Ajunul Anului Nou. Proprietarul casei a sunat disperat la serviciul unic de urgenţă, în speranţa că îi va putea salva. Din nefericire, acest lucru nu a fost posibil.

Potrivit presei de peste hotare, într-o cameră, autorităţile au fost găsite cuţite, lumânări şi o pentagramă satanică. Aceste lucruri i-au făcut pe poliţiştii greci să ia în calcul un posibil ritual satanic. Medicii legişti au stabilit că tânăra şi-a luat prima viaţa, folosind un cuţit, şi, ulterior, iubitul ei, care s-ar fi înjunghiat în baie, de asemenea, cu un cuţit, potrivit inkefalonia.gr.

Acest caz le-a adus aminte românilor de dubla sinucidere a soţilor Maleon din Iaşi.

Citeşte şi: Carmen Harra face dezvăluiri halucinante despre dubla tragedie de la Iaşi: „Ea l-a omorât pe el! L-a torturat…”

Vă reamintim că fostul profesor universitar Bogdan Maleon  şi soţia lui şi-au pus capăt zilelor în noaptea de 24 spre 25 decembrie 2017.

Citeşte şi: Ideea unui eşec în mariajul soţilor care s-au sinucis prinde contur. Noi informaţii: „Am fost invitată la o petrecere şi i-am promis soţului meu că…”

Cuplul ajunsese în Grecia pe 26 decembrie cu o maşină închiriată în Germania, dar cu numere de înmatriculare false. Localnicii greci le-au povestit autorităţilor că cei doi iubiţi aveau un comportament bizar. În plus, au mai declarat martorii, spre deosebire de ceilalţi turişti, Lilia Botuseva şi iubitul ei german nu şi-au părăsit camera de când au sosit pe insulă. Cel care l-a văzut pe iubitul german al bulgăroaicei spun că avea părul negru, lung şi că purta haine negre.

Lilia Botuseva a fost dată dispărută de familia sa în iunie. Rudele au retras ulterior plângerea de la poliţie, spunând că au fost contactate de tânără, care le-a spus că e în Erfurt, în Germania.
 

Citește și...