Donald Trump îşi ameninţă serviciile secrete!

Publicat: 26/05/2017 | 16:23
Donald Trump îşi ameninţă serviciile secrete!

Preşedintele SUA, Donald Trump, a condamnat scurgerile de informaţii confidenţiale despre atentatul terorist de la Manchester apărute în presa americană şi a promis că autorităţile de la Washington vor investiga acest caz şi îi vor trage la răspundere pe cei vinovaţi, relatează stiripesurse.ro.

„Aceste scurgeri de informaţii se produc de mult timp şi guvernul meu va investiga această chestiune”, a declarat Trump într-un comunicat emis de Casa Albă în timp ce preşedintele SUA se află la Bruxelles unde s-a desfăşurat summitul NATO.

„Dacă va fi cazul, vinovaţii vor fi urmăriţi cu toată rigoarea legii”, a subliniat preşedintele SUA, reacţionând astfel după protestele anchetatorilor britanici în urma apariţiei în presa americană a unor informaţii sensibile transmise de Londra către Washington.

Trump a ţinut să reamintească totodată şi de relaţia specială dintre SUA şi Marea Britanie, relaţie pe care doreşte să o ducă mai departe. „Nu există relaţie pe care să o preţuim mai mult decât relaţia specială între SUA şi Regatul Unit”, a adăugat liderul de la Casa Albă.

Atentatul sinucigaş de la Manchester, comis luni seară, s-a soldat cu 22 de morţi şi 75 de răniţi.

Citește și...