Acasă » Cancan » Drama cumplită prin care a trecut Cristina Cioran, după ce a născut. Actrița și-a deschis sufletul pentru CANCAN.RO: “Am fost la psiholog, altfel nu mai trăiam!”

Drama cumplită prin care a trecut Cristina Cioran, după ce a născut. Actrița și-a deschis sufletul pentru CANCAN.RO: “Am fost la psiholog, altfel nu mai trăiam!”

De: Ana Maria Păsat 30/08/2023 | 23:40

La mai bine de doi ani de când a născut prematur, Cristina Cioran face mărturisiri tulburătoare despre drama prin care a trecut, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Actrița nu ne-a ascuns faptul că a fost la psiholog pe când micuța sa se afla în spital și că ar fi căzut într-o depresie cumplită, care ar fi putut-o costa propria viața, dacă fetița nu și-ar fi revenit.

Cristina Cioran a trecut de la extaz la agonie, după ce a fost nevoită să nască prematur, din cauza unor probleme apărute în timpul sarcinii. Micuța sa a stat săptămâni întregi la incubator, iar actrița a fost în pragul depresiei. Într-un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO, vedeta nu ne-a ascuns faptul că a mers la psiholog și că a fost în pragul unei depresii cumplite, care ar fi putut-o împinge spre un gest nesăbuit, dacă Ema nu și-ar fi revenit.

Cristina Cioran vorbește despre cel mai trist moment din viața sa

Revine pe sticlă

În prezent, actrița se pregătește pentru un nou proiect TV. Ea se va întoarce pe micul ecran, dar nu singură, ci alături de fetița sa, care a împlinit doi ani în această vară.

CANCAN.RO: Te reîntorci în TV, după o pauză de doi ani. Cum te vei împărți între carieră și copil?

Cristina Cioran: Încerc să-mi aleg proiecte care-mi conferă și ceva timp, proiecte pe care să le fac între anumite ore, un anumit interval, în anumite zile, astfel încât să nu-i deranjez prea mult viața Emei. De aceea m-am și implicat în Mămici cu sclipici, de la Antena Stars, tocmai pentru că pot petrece timp și cu ea și pot să-mi continui și cariera, astfel încât să nu fie deranjată relația noastră și programul ei.

„Marii artiști nu au o viață personală perfectă”

CANCAN.RO: Ce trebuie să facă un artist ca să fie mereu în top?

Cristina Cioran: Un artist trebuie să fie mereu pe val, în trend, ceea ce e destul de dificil, adică e o muncă în sine. Trebuie să te dedici cu totul acestei părți, să faci și multe sacrificii. De aceea, cei care fac asta, sunt extrem de apreciați. Pe de altă parte, sunt și ceva minusuri, pentru că de cele mai multe ori, marii artiști nu au o viață personală perfectă. Nu știu dacă le poți împăca la același nivel pe amândouă.

CANCAN.RO: Au fost momente când nu te-ai simțit apreciată?

Cristina Cioran: Cred că orice persoană se simte la un moment dat mai puțin apreciată și știe că ar putea face mult mai mult. Dar trebuie să depășești aceste momente, să nu te lași influențat și să nu lași ca astfel de momente să-și pună amprenta pe pregătirea ta.

(CITEȘTE ȘI: CRISTINA CIORAN SE REPROFILEAZĂ! NOUL PROIECT ÎN CARE VA PUTEA FI URMĂRITĂ VEDETA: „AM VRUT DE MULŢI ANI SĂ FAC ASTA”)

Despre cel mai greu moment, ce a trimis-o la psiholog

CANCAN.RO: Ce ai făcut să nu cazi în pragul depresiei în cele mai triste momente din viața ta?

Cristina Cioran: Depresia cauzată de orice situație e periculoasă. Depinde și cât de puternic ești, cum te lupți. Poate duce la gesturi finale. De aceea, să-ți păstrezi sănătatea mintală e cel mai important, atât pentru tine, cât și pentru familia ta.

Am avut momente când nu mă simțeam împlinită din punct de vedere personal și profesional, dar ele au trecut pentru că știu ce e important pentru mine și viața mea și mă bucur mult că am putut să le depășesc. Diagnosticul de depresie nu l-am avut, m-am ferit cât am putut.

CANCAN.RO: Ai fost la psiholog?

Cristina Cioran: Am fost la psiholog după naștere, când fetița era în spital. Acesta e un moment de tristețe ce m-a pus destul de tare jos. Dar am reușit să mă ridic atunci și, din fericire, fetița m-a ajutat, pentru că ea își revenea. Și pentru ea am putut să continui să lupt. Altfel nu știu ce finalitate ar fi avut. Poate acum nu mai existam.

CANCAN.RO: Cum reacționezi când ai parte de vreun eșec?

Cristina Cioran: În cazul unui eșec trebuie să te lupți foarte mult cu tine, să nu te lași doborât. Dacă ceva nu merge pe plan profesional, poate merge pe plan personal și invers. Trebuie să-ți găsești în tine o motivație foarte clară, dragostea pe care o meriți, ca să mergi mai departe. Iar bucuria mea cea mai mare e existența Evei.

CANCAN.RO: Cine te-a sprjinit în astfel de momente?

Cristina Cioran: Familia m-a sprijinit cât a putut. Pentru că eu oricum am fost extrem de rebelă și am vrut să fac numai ce-mi doream eu, a fost greu să țină pasul cu mine. Acum sunt mult mai potolită de când cu Ema. Mama și sora mea îmi sunt alături, ele știu că le iubesc.

(VEZI ȘI: CRISTINA CIORAN A AJUNS PE MÂNA MEDICILOR, LA 46 DE ANI: „M-AM OCUPAT PREA MULT DE CEILALȚI”)

„Îmi doresc să joc într-un nou serial TV”

CANCAN.RO: Care-i secretul longevității în televiziune?

Cristina Cioran: Nu trebuie să apari non-stop, dar nici să dispari definitiv. Sunt la acest reality show și-mi doresc să particip și la alte emisiuni. Îmi plac concursurile, dar cel mai dor mi-e de un serial de televiziune. Voi lansa în curând și emisiunea mea de cooking. Sunt în discuții și cu un sponsor important, pentru promovare.

„Nu-mi amintesc de alți bărbați din viața mea”

CANCAN.RO: Ai reușit să pleci în vreo vacanță?

Cristina Cioran: Ce-mi doresc e să fiu liniștită. În vacanță nu am apucat să merg și nici nu-mi doresc. Ne vedem la Antena Stars, pe youtube și, în curând, sper, și într-un serial TV.

CANCAN.RO: Se spune că prima dragoste nu se uită niciodată…Crezi în asta?

Cristina Cioran: Care iubire? Cu Alex (n.r. tatăl fetiței sale) am avut o foarte frumoasa poveste de dragoste. Nu-mi amintesc de alți bărbați din viața mea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Ana Maria Pasat este absolventă a Facultății de Litere, din cadrul Universității București A fost redactor la Cotidianul, Sportul Românesc, Ring, Libertatea, Playtech, redactor șef adjunct la Ziarul si Umbra și șef departament la Gardianul, citeste mai mult
Parteneri
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de 1 MAI
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă un telefon
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă. Nu mai pot”
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă....
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e de periculos
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e...