Acasă » Știri » Drama prin care trece un barbat de 60 de ani din Harghita! “Sotia ma insala cu fratele ei!”

Drama prin care trece un barbat de 60 de ani din Harghita! “Sotia ma insala cu fratele ei!”

De: Cancan 18/07/2015 | 12:45
Drama prin care trece un barbat de 60 de ani din Harghita! “Sotia ma insala cu fratele ei!”
Sexul anal e un subiect tabu pentru multe cupluri

"Din pat in pat" este rubrica fara perdea, despre sex, ce raspunde tuturor dilemelor cititorilor CANCAN.ro. Psihologul Jaqueline a acceptat sa stea de vorba si sa ofere sfaturi in legatura cu cele mai intime probleme, gasind rezolvare pentru fiecare.

„Fac atacuri de panica in timpul actului sexual”

 

Draga Jacqueline, numele meu este Cristina si am 25 de ani. De cateva luni am o grava problema. In timpul actului sexual, chiar inainte de a ajunge la orgasm, fac atacuri de panica. Senzatia este atat de deranjanta incat se sperie si iubitul meu. Simt ca nu mai am aer, ca mi se moleseste tot corpul, ma ia cu transpiratii. In plus este si foarte ciudat. Prima data partenerul meu a trecut cu vederea, dar acum a inceput sa ma evite si sa nu-si mai doreasca sa faca dragoste cu mine. Viata mea sexuala a devenit un dezastru si nu stiu ce sa fac. Ce ma sfatuiesti?

 

rubrica de sex

 

Draga mea. Cel mai important lucru este sa-ti aduci aminte cand si cum au inceput aceste probleme. Ce ganduri iti trec prin minte cand ai aceste atacuri? Se prea poate ca, in trecut, un eveniment de natura sexologica sa te fi marcat, iar acum sa nu poti trece peste. Este cel mai important sa gasesti mai intai cauza si apoi sa incerci sa tratezi. Cu ajutorul unui psiholog poti trece cu usurinta de atacurile de panica si starile de anxietate. La unele persoane s-a descoperit ca activitatea fizica ajuta la ameliorarea simtomelor. Poate si niste masaje nu ar strica. Roaga-l pe prietenul tau sa iti faca un masaj din cand in cand si incearca sa ai mai multa activitate fizica si in timpul liber. Cu siguranta vei putea trece peste toate acestea, iar viata ta sexuala va reveni la normal. Daca mai ai si alte intrebari, le astept cu drag. Te imbratisez, draga mea.

 

 

Sexul anal e un subiect tabu pentru multe cupluri
Sexul anal e un subiect tabu pentru multe cupluri

„Am penisul prea mic si imi este teama sa-mi incep viata sexuala”

 

Buna ziua. Numele meu este Costel si sunt din Teleorman. Am ajuns la aproape 40 de ani si sunt inca virgin. Nu am nicio problema cu femeile, doar ca imi este rusine de marimea penisului meu. Mi-a fost si teama sa-l masor vreodata, dar nu cred ca are mai mult de 13 cm in stare de erectie. Cineva mi-a spus ca exista sanse sa-l pot mari, dar nu stiu ce riscuri presupune o astfel de operatie si mai ales cu cat m-ar ajuta. Adica cat as putea adauga? Sunt disperat. Uneori imi vine sa ma sinucid, gandindu-ma ca niciodata nu voi avea o familie, nu voi avea copii. Ce pot sa fac?

 

sex

 

 

Dragul meu, lucrurile iti par mai complicate decat sunt. Inca din start iti spun ca marimea nu are nicio legatura cu feritilitatea. Deci stai linistit. Poti avea copii chiar si cu un penis de 13 centimetri. Cred ca iti complici viata mai mult decat trebuie. Faptul ca este virgin ar putea fi chiar cheia rezolvarii problemei pe care o ai. Cu siguranta ai sa treci peste acest incident dupa ce o sa intalnesti o persoana care sa te accepte asa cum esti, cu bune si cu rele. Framantarile tale sunt comune cu ale multor barbati, insa nu are rost sa lasi frustarile sa-l canalizeze intreaga viata. Nu toate femeile isi doresc un barbat extrem de potent, ci chiar cauta unul care sa stie cum sa le satisfaca. Exista atatea modalitati de a intretine relatii intime, pozitii care te pot ajuta, incat nu vad de ce asta ar fi problema ta existentiala. In viata, sunt lucruri cu care trebuie pur si simplu sa te impaci si sa le iei ca atate, altele care pot fi schimbate, insa totul tine de felul in care alegi sa faci sau nu ceva pentru tine. Nu te sfatuiesc sa-ti faci o marire de penis, ci sa incerci o consiliere psihologica pentru a reusi sa scapi de aceasta temere.


„Sotia mea ma insala cu fratele ei”

 

Buna ziua. Sunt Gicu din Harghita. Recent am aflat a sotia mea are o aventura cu fratele ei. Din fericire este doar fratele vitreg, dar au crescut impreuna de la 16 ani. Ea imi spune ca merge sa-l ajute prin gospodarie ca nevasta l-a parasit. Vecinii lui m-au tot avertizat ca, pe langa ajutor in gospodarie il si consoleaza in dormitor. La inceput nu am crezut, cine ar fi crezut asa ceva? Chiar daca nu sunt frati de sange, tot rude sunt. Asa ca i-am urmarit. Am anuntat-o ca am treaba si ca sunt plecat toata ziua de acasa si am urmarit-o. Cum am plecat eu, a plecat si ea. S-a dus imediat la fratele ei, Ion. Nu a facut nicio curatenie prin curte, ci au intrat imediat in casa. M-am uitat pe geam si i-am vazut pe amandoi in pat. Nu am putut sa ma abtin si i-am spus. M-a facut dezaxat, ca sunt paranoic, ca mint, ca am inchipuri si cum imi permit sa spun asa ceva despre ea. Nu stiu ce sa fac. Oare e bine sa bag divort acum, la anii mei? Specific ca am aproape 60 de ani. Cum sa le zic copiilor si nepotilor ca mama, respectiv bunica lor, ma insala la batranete? Ce ma sfatuiti?

 

rubrica de sex

 

Dragul meu. Ce face sotia ta se numeste incest. Chiar daca nu sunt frati de sange si, legal, nu au nici cea mai mica problema sa poata intretine relatii sexuale, faptul ca au crescut de mici precum fratii duce la incest. Personal, nu sunt de acord si nici nu incurajez divortul, insa, in unele cazuri, este necesar. Daca sotia ta prefera sa te faca de ras in cercul vostru de prieteni si, mai ales sa se faca ea de ras, atunci este fix problema ei. Cu siguranta tu nu vei mai putea avea incredere in ea, iar relatia voastra va fi din ce in ce mai afectata. Cel mai bine ar fi sa ajungeti la un numitor comun si sa decideti o versiune plauzibila pe care sa le-o spuneti familiei. Nu cred ca este necesar ca familia voastra sa aiba de suferit deoarece mama, respectiv bunica s-a indragostit la cei aproape 60 de ani, de un alt barbat. Cel mai bine, daca ajungeti la o despartire, este sa spuneti ca ati facut-o de comun acord si ca este cea mai buna decizie pentru ambii. Cel mai probabil ea va pleca in casa fratelui ei asa ca nu te speria ca vei ramane singur. Daca sotia ta si-a gasit dragostea la varsta asta, cu siguranta va fi cineva si pentru tine care sa te accepte si care sa te ajute in gospodarie. Sau, de ce nu, asa cum se intampla si in alte cazuri, iti poti vedea singur de copii si nepoti, fara niciun alt ajutor.

 

CITESTE SI:

„Nu mai pot sa fac sex dupa ce am nascut, acum 4 ani!” Ce a patit aceasta femeie dupa ce a devenit mama

Un celebru solist se destainuie psihologului Jacqueline: „Sunt impotent de doi ani. Nu mai pot sa fac sex si sunt disperat”

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce se pregătește, de fapt, la Buckingham
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Burna Boy, pe scena Untold 2024. Artistul a câștigat și un premiu Grammy
Burna Boy, pe scena Untold 2024. Artistul a câștigat și un premiu Grammy
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...