E îngenuncheată de durere: „Anunţăm moartea neaşteptată fratelui nostru”. Una dintre actriţele care a făcut furori cu rolul din filmul „Sex and the City”, mărturii incredibile dinainte de a primi vestea tristă

Publicat: 05/02/2018 | 08:12

Actriţa Kim Cattrall şi rudele ei trec printr-o perioadă extrem de dificilă. Artista de la Hollywood a anunţat moartea fratelui ei printr-un mesaj extrem de emoţionant. În acelaşi timp, vedeta născută în Liverpool le-a cerut tuturor intimitate în aceste momente şi nu a oferit amănunte despre cauza decesului fratelui său.

Kim Cattrall, actriţa care a dat viaţă personajului Samantha Jones din serialul „Sex and the City”, a anunţat pe Twitter moartea fratelui ei. Vestea neagră a venit la cinci zile de la dispariţia sa. Christopher Cattrall parcă a intrat în pământ de marţi, 30 ianuarie, când nu a mai fost găsit în casa lui, Alberta, Canada.

În vârstă de 61, Kim Cattrall a făcut atunci un apel disperat pe reţelele de socializare, în speranţa că prietenii virtuali o vor ajuta să-l găsească pe fratele ei mai mic. Potrivit mărturisirilor făcute de actriţa britanică, Chris Cattrall îşi lăsase cheile, telefonul şi portofelul pe masă, uşa din faţă a casei era descuiată, iar cei şapte câini „iubiţi” au fost lăsaţi nesupravegheaţi.

„Acesta nu e Chris… Ajutaţi-ne să îl aducem în siguranţă acasă” e rugămintea pe care Kim Cattrall la scurt timp de la dispariţia fratelui ei.

Din nefericire, după cinci zile de rugăciuni şi căutări neîncetate, actriţa a anunţat moartea lui Christopher Cattrall, care avea 55 de ani.

„E o mare suferinţă pentru mine şi familia mea să anunţăm moartea neaşteptată a fiului şi fratelui nostru, Chris Cattrall. În aceste momente, facem apel la intimitate. Vrem să vă mulţumim tuturor pe reţelele de socializare pentru revărsarea de iubire pe care ne-aţi transmis-o şi sprijinul în această perioadă”, a scris actriţa pe pagina ei de Twitter.

Citește și...