E Oficial: Kaiserul candidează la şefia FRF!

Publicat: 11/02/2018 | 07:00
E Oficial: Kaiserul candidează la şefia FRF!

Ionuţ Lupescu a anunţat oficial că va candida la preşedenţia Federaţiei Române de Fotbal (FRF). „Kaiserul” a primit susţinerea „Generaţiei de Aur” şi a fost convins să candideze de foştii colegi de la naţionala României, prezentă la Cupa Mondială din 1994.

„Sunteţi mulţi cei care mi-aţi solicitat de-a lungul ultimului an să îmi pun experienţa, cunoştinţele şi pasiunea în serviciul fotbalului din ţara mea. V-am auzit, am înţeles, am cântărit şi am luat decizia conformă cu dorinţele voastre, să îmi depun candidatura la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal”, a anunţat Ionuţ Lupescu.

Kaiserul îşi va începe de luni campania electorală şi va merge prin toată ţara în următoarele două săptămâni  pentru a-şi prezenta programul şi ideile. Ionuţ Lupescu are o experienţă importantă într-o funcţie de conducere, el fiind în momentul de faţă director al Comisiei Tehnice din cadrul UEFA.

„M-am hotărât să intru în această luptă fiindcă foarte multă lume mi-a cerut să facem ceva pentru fotbalul românesc. În zilele următoare voi face şi o conferinţă de presă pentru a oferi detalii. Mi-am încheiat socotelile cu UEFA, urmează să plec şi prin ţară pentru a discuta cu membrii afiliaţi. De asemenea, în perioada următoare o să prezint detalii şi despre echipa cu care intenţionez să lucrez. Oricum, conform statutului, preşedintele are dreptul să propună secretarul general, iar pentru această variantă am deja în minte câteva persoane”, a afirmat Lupescu pentru gsp.ro.

În aceste condiţii, şansele ca Răzvan Burleanu să mai prindă un mandat în fruntea FRF sunt minime. Totodată prin candidatura lui Lupescu, fostul arbitru Cristi Balaj, care intenţiona să se înscrie în cursa pentru şefia FRF va renunţa la cursă, urmând a trece în tabăra pro-Lupescu.

                                  

Cristi P.              

Citește și...